IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Antonio Tejado abandona la casa de 'GH DÚO'

Els nous nominats de la setmana són Carolina Sobe, Juan Miguel i Maria Jesús Ruiz

Antonio Tejado al plató de 'GH DÚO'
Imatge d'Antonio Tejado durant la seva entrevista al plató de 'GH DÚO' | Telecinco

Antonio Tejado ja és història de 'GH DÚO'. En una nit en què res era segur, Carolina Sobe, l'altra nominada de la setmana, va guanyar el pols amb l'audiència a un Tejado que, tot i ser l'expulsat de la casa, va arribar al plató amb un gran somriure a la cara. I és que, segons va explicar una vegada va saber que era l'escollit per abandonar Guadalix, «estic feliç perquè no pensava aguantar tant dins un concurs». Per la seva banda, Sobe es va omplir d'alegria en percebre la confiança del públic envers el seu concurs i va advertir: «que Espanya esperi que la negra segueix a la casa», segons va explicar 'La Coctelera'.

Els motius de Tejado per estar contents anaven més enllà de la seva satisfacció personal, ja que el suport del presentador es va fer palès durant tota l'entrevista a l'andalús. En aquest sentit, Jorge Javier Vázquez va afirmar que «és una llàstima que estiguis aquí, quan hi ha altres persones a la casa que mereixien haver sortit la primera setmana. Tu mereixies arribar a la final».

  • Notícia relacionada: María del Monte defiende a su sobrino, Antonio Tejado, para que no sea el expulsado de 'GH Dúo'

Les últimes paraules entre Tejado i Maria Jesús Ruiz

No obstant això, el presentador del popular concurs, també va saber donar un toc d'atenció al ja ex concursant tot dient-li que «et falta profunditat a la vida, en l'existència i en les relacions personals». De relacions personals ha estat marcat el concurs de Tejado, una d'elles, la mantinguda amb Maria Jesús Ruiz. Precisament va ser amb ella amb qui Tejado va tenir l'oportunitat d'acomiadar-se abans de sortir de Guadalix. Tot i això, l'acomiadament no va ser del tot dolç i l'andalús va aprofitar l'ocasió per dir el què pensa sobre el concurs de la miss. «Jo crec que aquí estàs fent un paper per a guanyar», li va reciminar Tejado a Ruiz en l'encontre que va tenir lloc al confessionari de la casa. 

  • Notícia relacionada: La madre de Antonio Tejado revela que su hijo se ha bajado el caché en 'GH DÚO' para dárselo a Candela

Ara bé, davant el darrer atac de Tejado, la miss no es va quedar callada i va celebrar que «encara sort que l'audiència ha pres aquesta decisió», referint-se a l'expulsió de Tejado. Ja una vegada al plató de 'GH DÚO', Tejado va poder veure algunes de les imatges que va protagonitzar a la casa junt amb la miss i, lluny de sentir nostàlgia pel temps compartit amb ella, es va mostrar sorprès per les declaracions que havia fet en més d'una ocasió Ruiz en alguns dels seus confessionaris privats. En aquesta línia, Tejado va acabar dient que «m'imaginava el que feia al confessionari, però no tant. Que li vagi molt bé amb la seva estratègia que no arribarà molt lluny».

Antonio Tejado amb Maria Jesús Ruiz
Antonio Tejado amb Maria Jesús Ruiz durant les seves darreres paraules al confessionari de 'GH DÚO' | Telecinco

 

Els nous nominats i el darrer immune de l'edició

Una altra de les notícies de la nit va ser la de la publicació dels nous nominats. Durant aquesta setmana es baten un pols amb l'audiència Carolina Sobe, Juan Miguel i Maria Jesús Ruiz. D'altra banda, el concursant immune va resultar ser Alejandro Albalá, qui va aconseguir ficar-se fins a un total de 33 pinces a la cara per tal de poder batre's amb els seus companys en la prova d'immunitat de la setmana. El cert és que l'ex de Chabelita va proclamar-se guanyador de la prova pels pèls, ja que, en un primer moment, es va decidir que era Sofía Suescun l'afortunada. Després de la revisió de les imatges per part de la direcció de la casa, es va descartar el triomf de la concursant navarresa en considerar que tenia dues pinces col·locades massa a prop del coll. Així doncs, Albalá va estar d'enhorabona, ja que la d'aquest dijous era la darrera prova d'immunitat d'aquesta edició.

Sofía Suescun durant la prova d'immunitat
Sofía Suescun durant la prova d'immunitat que, finalment, va acabar guanyant Alejandro Albalá | Telecinco

 

Com a immune, Albalá va poder veure les nominacions de tots els seus companys i ell, finalment, va decidir donar els seus punts a Carolina Sobre amb tres, a Juan Miguel amb dos i a Maria Jesús amb un. Ara caldrà esperar com es mouen les votacions durant aquesta setmana i esperar al dijous vinent per saber quin serà el pròxim concursant en abandonar les instal·lacions de Guadalix.

  • Notícia relacionada: Conoce a Ambrosia, la supuesta amante de Antonio Tejado

Comentaris

envia el comentari