TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Antonio Tejado, abatut, amenaça de denunciar Candela per diners

Després del seu retrobament a la casa de Guadalix i de l'actitud de Candela, el concursant pretén venjar-se d'ella i treure a la llum els seus draps bruts
El retrobament entre Antonio Tejado i Candela Acevedo a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Antonio Tejado no està passant pel seu millor moment en el concurs de ‘GH DÚO’. Després que la seva exparella Candela abandonés el concurs i ell iniciés una relació amb l'ex-Miss Espanya Maria Jesús Ruiz que no ha arribat a bon port, ara Candela va visitar el concursant a la casa de Guadalix i això va suposar una mala estona per Antonio. La trobada va resultar tan tensa que Tejado fins i tot es va plantejar abandonar la casa.

 

La rancúnia s'apodera dels dos

Candela va dirigir-se a la casa de Guadalix amb ganes de guerra i així ho va demostrar només entrar per la porta quan Antonio Tejado li va preguntar estranyat: «Tu què fas aquí?»«Vinc a felicitar-te per la teva boda» responia ella amb ironia carregant la seva escopeta i preparada per disparar.

 

Antonio Tejado s'enfonsa davant les paraules de Candela | TELECINCO

 

 

Antonio per la seva banda justificava la seva relació amb l'ex-Miss Espanya en el comiat de Candela, que quan va marxar de la casa li va dedicar unes paraules plenes de rancúnia. Candela, a més a més, desvelava aspectes de l'exterior que deixaven Antonio completament fora de joc: «Han anat per platós a explicar tot el que has fet. A mi em deies que no havies estat amb ningú i era tot mentida».

 

Tejado assegura que Candela li deu 40.000 euros

Tot i mantenir les formes durant la seva trobada, un cop Tejado va tornar a la casa es va enfonsar i confessava a Kiko Rivera que «estava fet pols» després del retrobament amb la seva exparella.Tejado, tot nerviós, amenaçava de tirar de la manta i desvelar secrets de la seva vida personal amb Candela: «em deu encara 40.000 euros». El concursant, molt dolgut per la conversació que acabava de tenir amb la seva exparella assegurava que acudiria als tribunals si feia falta: «Això està recorregut fins al Suprem i el Suprem ha dit que 40.000 sí o sí».

 

Antonio Tejado està fart d'aguantar i amenaça de deixar el concurs | TELECINCO

 

Cada vegada Antonio Tejado està més abatut. Després que la seva última parella dins la casa, Maria Jesús Ruiz, s'hagi distanciat d'ell dient-li que és un masclista i un fals, i a això s'hi han sumat les crítiques per part dels seus companys i les contínues cridòries per part del públic de l'exterior. Tot això fa que al concursant li estigui costant molt aixecar el cap.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris