rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

URGENT

Mor un jove de 14 anys després de caure per unes escales en un hotel de Granada

Antonio Tejado, abatut, amenaça de denunciar Candela per diners

Després del seu retrobament a la casa de Guadalix i de l'actitud de Candela, el concursant pretén venjar-se d'ella i treure a la llum els seus draps bruts
El retrobament entre Antonio Tejado i Candela Acevedo a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Antonio Tejado no està passant pel seu millor moment en el concurs de ‘GH DÚO’. Després que la seva exparella Candela abandonés el concurs i ell iniciés una relació amb l'ex-Miss Espanya Maria Jesús Ruiz que no ha arribat a bon port, ara Candela va visitar el concursant a la casa de Guadalix i això va suposar una mala estona per Antonio. La trobada va resultar tan tensa que Tejado fins i tot es va plantejar abandonar la casa.

 

La rancúnia s'apodera dels dos

Candela va dirigir-se a la casa de Guadalix amb ganes de guerra i així ho va demostrar només entrar per la porta quan Antonio Tejado li va preguntar estranyat: «Tu què fas aquí?»«Vinc a felicitar-te per la teva boda» responia ella amb ironia carregant la seva escopeta i preparada per disparar.

 

Antonio Tejado s'enfonsa davant les paraules de Candela | TELECINCO

 

 

Antonio per la seva banda justificava la seva relació amb l'ex-Miss Espanya en el comiat de Candela, que quan va marxar de la casa li va dedicar unes paraules plenes de rancúnia. Candela, a més a més, desvelava aspectes de l'exterior que deixaven Antonio completament fora de joc: «Han anat per platós a explicar tot el que has fet. A mi em deies que no havies estat amb ningú i era tot mentida».

 

Tejado assegura que Candela li deu 40.000 euros

Tot i mantenir les formes durant la seva trobada, un cop Tejado va tornar a la casa es va enfonsar i confessava a Kiko Rivera que «estava fet pols» després del retrobament amb la seva exparella.Tejado, tot nerviós, amenaçava de tirar de la manta i desvelar secrets de la seva vida personal amb Candela: «em deu encara 40.000 euros». El concursant, molt dolgut per la conversació que acabava de tenir amb la seva exparella assegurava que acudiria als tribunals si feia falta: «Això està recorregut fins al Suprem i el Suprem ha dit que 40.000 sí o sí».

 

Antonio Tejado està fart d'aguantar i amenaça de deixar el concurs | TELECINCO

 

Cada vegada Antonio Tejado està més abatut. Després que la seva última parella dins la casa, Maria Jesús Ruiz, s'hagi distanciat d'ell dient-li que és un masclista i un fals, i a això s'hi han sumat les crítiques per part dels seus companys i les contínues cridòries per part del públic de l'exterior. Tot això fa que al concursant li estigui costant molt aixecar el cap.