Antonio Tejado ataca Pelayo Díaz després de veure el seu nou 'look' a 'Cámbiame VIP'

L'ex de Rosario Mohedano ha posat en entredit el talent de l'estilista al món de la moda
La nova imatge d'Antonio Tejado | Telecinco

 

A l'últim programa de ‘Cámbiame VIP’ el protagonista va ser Antonio Tejado, l'ex de Rosario Mohedano. Tejado ha passat per les mans de l'estilista Pelayo Díaz, però sembla que el resultat no ha estat gens satisfactori. «Acabes de començar -fent referència al món de la moda- i et creus John Galliano» li etzibava Tejado a Pelayo. I és que el nou ‘look’ del participant VIP deixava molt a desitjar i fins i tot la seva parella, present al plató, confessava que no li agradava gens l'estilisme.

Tejado apareixia amb un estilisme protagonitzat per una barba tenyida de ros, gorra, pantalons curts, una dessuadora nuada a la cintura i una samarreta rosa. El 'coach' es defensava de les crítiques afirmant que li havia tret quinze anys de sobre: «El problema és que als 30 anys es quan de veritat et comences a preguntar si ets gran o sembles gran. Antonio i jo, que tenim la mateixa edat, estem a les Antípodes. He intentat que sembli que tingui 30 anys, que és el que té».

 

Davant l'acusació de Tejado sobre els seus coneixements de moda, Pelayo ja responia: «Has estat un maleducat, t'has rigut de les meves vambes als exteriors. Hauries de venir al 'Cámbiame' normal, no al VIP, que no ets ningú». En aquell moment de màxima tensió, Carlota Corredera etzibava: «O calles o m'enfadaré molt. Això és una feina per a tothom i us demano als dos que treballeu i s'ha acabat».

 

La parella de Tejado també es va mostrar descontenta amb el nou 'look'. | Telecinco

Finalment, el programa tancava la seva emissió amb la trucada de María del Monte, tieta de Tejado, que demanava respecte i intentava calmar els ànims. «No faltar el respecte a ningú, ni a les professions, perquè per sobre de tots som persones i cal tenir-los respecte. I estic convençuda que hi haurà un punt de trobada entre la seva manera de vestir i el que Pelayo li aconselli i allà potser hi ha l'èxit. A la vida s'ha de parlar i escoltar i de tot se n'aprèn», explicava.