Antonio Tejado renuncia a part del seu sou per cedir-li a Candela

El concursant de 'GH DÚO' hauria cedit a la seva exparella part del seu sou per entrar en el 'reality', ja que el caixet d'ella era inferior

Candela i Tejado han viscut junts el concurs
Candela i Tejado han viscut junts el concurs | TELECINCO

Antonio Tejado segueix centrant els debats dels programes de Telecinco. El concursant de ‘GH DÚO’ s’ha vist envoltat de polèmica des que va decidir entrar en el ‘reality’ de Telecinco amb la seva exparella Candela. Les informacions sobre Tejado no han parat d’aparèixer, i la setmana passada sortia a la llum que durant la seva relació amb Candela, li hauria estat infidel amb diverses noies. 

 

Tot i la mala fama que està adquirint Antonio Tejado a causa de totes les polèmiques que està aixecant, l’última novetat que s’ha sabut d’ell, aconseguiria rebaixar la mala imatge que es té del concursant i que els espectadors el mirin amb bons ulls. Antonio hauria rebaixat el seu sou per cedir-ne la part restant a Candela.

 

Candela i la mare de Tejado s'enfronten a 'Sábado Deluxe'

Amb l'objectiu de rebatre la campanya negativa que està realitzant Candela perquè Antonio Tejado sigui expulsat del concurs aquesta setmana, la mare de Tejado, María Jesús, s’asseia aquest dissabte a ‘Sábado Deluxe’ per plantar cara a totes les difamacions que Candela està realitzant sobre el seu fill. L'última d’elles, quan Candela va afirmar que la mare de Tejado es gastaria tots els diners que havia guanyat pels platós per salvar el seu fill de la nominació del pròxim dijous.

 

La mare d'Antonio Tejado contra Candela
La mare d'Antonio Tejado contra Candela | TELECINCO

 

Maria Jesús, farta de tantes difamacions per part de la seva exjove, va decidir destapar una informació que no va deixar ningú indiferent: «Ha entrat de la mà del meu fill allí, el meu fill s’ha tret caixet del seu per donar-li a ella, que això no ho sap ningú però la seva mare sí, i això no ho explica, i no ho va dubtar ni un segon, perquè ell és així». La mare de Tejado no entén com Candela no defensa públicament el seu fill quan ell sí que ho va fer durant la setmana que va estar ella nominada.

 

 

Un caixet diferent

El caixet de Tejado i Candela eren diferents, ja que ell era un personatge televisiu des de feia molts anys. Les seves aparicions en platós de televisió havien estat nombroses, així com els seus escàndols sexuals i amorosos; la seva relació amb Chayo Mohedano va ser molt sonada i a més a més, era un col·laborador habitual del programa ‘Sálvame’.

Candela en canvi, era un personatge totalment desconegut pel públic i havia aparegut molt poc en els mitjans, així que la seva rellevància en el món televisiu era quasi nul·la. Per tant, que Antonio decidís abaixar-se el seu sou per donar-li una part a Candela, i suplir així aquesta carència, diu molt d’ell i fa que els espectadors del ‘reality’ es replantegin la imatge dolenta que la seva exparella ha volgut donar d’ell.

Segons informava després Kiko Hernádez, Antonio Tejado estaria cobrant dins la casa de Guadalix, un sou setmanal de 8.000 euros i li estaria cedint a Candela uns 3.000 euros, cosa que segurament hauria ajudat la noia a prendre la decisió d’entrar en el ‘reality’ i deixar temporalment el seu treball d’infermera.

 

 

Comentaris

envia el comentari