Antonio Tejado interposa una demanda a Lydia Lozano

L’exconcursant de ‘GH VIP’ va trucar en directe a Rafa Mora per anunciar que interposaria una demanda a la col·laboradora de ‘Sálvame’ per acusar-lo de mentider

Antonio Tejado a 'GH DÚO'
Antonio Tejado interposa una demanda a Lydia Lozano per haver-lo acusat de mentider | TELECINCO

Després de les declaracions d’Antonio Tejado sobre els seus problemes amb les drogues i l’alcohol, el programa de ‘Sálvame’ ha estat debatent sobre el seu procés de recuperació. Fins i tot, Ylenia, exparella de l’exconcursant de ‘GH VIP', ha explicat la seva experiència amb els problemes d’addicció de Tejado. 

Segons vam ser testimonis a través de les confessions d’Antonio a la revista ‘Lecturas’, els darrers anys han estat per a ell molt complicats de superar fruit de la seva separació. Sense saber on trobar suport, la desesperació va fer que acabés refugiant-se en l’alcohol i les drogues. Tot i això, ara Antonio Tejado ha reconegut que està passant per una recuperació mèdica i que està satisfet amb els resultats que està obtenint.

Van viure una nit molt especial al concurs de 'GH DÚO'
Ylenia, qui va ser parella de Tejado, ha parlat també dels seus problemes de drogaddicció| TELECINCO

 

Lydia Lozano acusa Antonio Tejado de mentider

No obstant això, Lydia Lozano ha insistit en el fet que Antonio Tejado segueix vivint amb les seves les addiccions i que no entén com pot estar fingint parlant de la seva desintoxicació: «Antonio continua com sempre i em sembla molt fort que parli d’una recuperació quan no és així», ha explicat la col·laboradora en el plató de ‘Sálvame’.

Fruit d’aquesta acusació, Antonio Tejado s’ha afanyat a telefonar en directe a Rafa Mora per deixar ben clara la validesa del seu testimoni i demostrar que posseeix proves mèdiques sobre el seguiment de la seva recuperació. A més a més, va amenaçar Lydia Lozano amb una demanda per la seva declaració pública i es va mostrar convençut a interposar-la.

Lydia Lozano a 'Sálvame'
Lydia Lozano va assegurar que Tejado segueix amb el mateix estil de vida que abans | Telecinco

També pots llegir...

  • Antonio Tejado confessa el seu problema amb les drogues
  • Antonio Tejado confessa el seu amor per Ylenia: «M’agrada tot d’ella»


Comentaris

envia el comentari