Antonio Tejado interposa una demanda a Lydia Lozano

L’exconcursant de ‘GH VIP’ va trucar en directe a Rafa Mora per anunciar que interposaria una demanda a la col·laboradora de ‘Sálvame’ per acusar-lo de mentider
Antonio Tejado interposa una demanda a Lydia Lozano per haver-lo acusat de mentider | TELECINCO

 

Després de les declaracions d’Antonio Tejado sobre els seus problemes amb les drogues i l’alcohol, el programa de ‘Sálvame’ ha estat debatent sobre el seu procés de recuperació. Fins i tot, Ylenia, exparella de l’exconcursant de ‘GH VIP', ha explicat la seva experiència amb els problemes d’addicció de Tejado. 

 

Segons vam ser testimonis a través de les confessions d’Antonio a la revista ‘Lecturas’, els darrers anys han estat per a ell molt complicats de superar fruit de la seva separació. Sense saber on trobar suport, la desesperació va fer que acabés refugiant-se en l’alcohol i les drogues. Tot i això, ara Antonio Tejado ha reconegut que està passant per una recuperació mèdica i que està satisfet amb els resultats que està obtenint.

 

Ylenia, qui va ser parella de Tejado, ha parlat també dels seus problemes de drogaddicció | TELECINCO

 

 

Lydia Lozano acusa Antonio Tejado de mentider

 

No obstant això, Lydia Lozano ha insistit en el fet que Antonio Tejado segueix vivint amb les seves les addiccions i que no entén com pot estar fingint parlant de la seva desintoxicació: «Antonio continua com sempre i em sembla molt fort que parli d’una recuperació quan no és així», ha explicat la col·laboradora en el plató de ‘Sálvame’.

 

Fruit d’aquesta acusació, Antonio Tejado s’ha afanyat a telefonar en directe a Rafa Mora per deixar ben clara la validesa del seu testimoni i demostrar que posseeix proves mèdiques sobre el seguiment de la seva recuperació. A més a més, va amenaçar Lydia Lozano amb una demanda per la seva declaració pública i es va mostrar convençut a interposar-la.

 

Lydia Lozano va assegurar que Tejado segueix amb el mateix estil de vida que abans | Telecinco

També pots llegir...