URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Antonio Tejado no confirma ni desmenteix si ha mantingut relacions amb dos nois

Segons ‘Sálvame’, dos joves han afirmat que van compartir «una amistat especial» amb el col•laborador televisiu

Antonio Tejado durante la conexión con 'Sálvame'
Antonio Tejado durant la connexió amb 'Sálvame' | Telecinco
 

Antonio Tejado està esdevenint una mina d’or de notícies. L’esbojarrada nit de festa que va passar amb dos amics a Barcelona no para d’aixecar polseguera, i ha acabat fent públiques informacions que, ni tenen res a veure amb aquella nit, ni se sabien fins al dia d’avui, però que per la premsa rosa són d’altíssim interès: segons la versió de dos nois, Tejado hauria compartit amb ells quelcom més que unes boniques paraules o una simple amistat. Se’n fa ressò el portal de ‘Fórmula TV’.

Així doncs, el programa ‘Sálvame’ es va personar a les portes de casa seva afirmant que tenien unes proves més que compromeses de l’excol·laborador del programa, i que estaven disposats a ensenyar-li a Candela, l’actual parella de Tejado. Antonio, que fins aquell moment no havia volgut fer declaracions, va baixar ràpidament al punt de directe de ‘Sálvame’ per tal d’explicar-se.

Tejado ni confirma ni desmenteix les acusacions

Segons el nebot de María del Monte, «no tinc por a res, les proves que existeixen són les que heu vist». Unes proves que, de moment, encara no han estat emeses per televisió, però que mostrarien als dos nois en qüestió amb els quals Antonio hauria mantingut una relació esporàdica «d’un dia o d’una estona», tot i que es remuntarien a «cinc anys enrere».

Tejado, que va explicar que la seva parella Candela ja estava informada sobre aquest tema, no va voler confirmar ni desmentir aquestes noves informacions que planen sobre la seva persona. El que sí va fer va ser mostrar-se fart i realment afectat per totes les polèmiques que no el deixen en pau, i reconeixia que no té temps per estar «cada dia durant tres hores defensant-me contínuament».

Quan el periodista Kiko Hernández insistia sobre aquesta suposada relació amb els dos nois, Tejado es mostrava ferm i taxatiu: «No penso entrar a desmentir quelcom així, no tinc per què entrar a explicar res sobre la meva vida privada», clamava, i prosseguia afirmant que «no diré si és veritat o no que hagi mantingut una experiència amb un noi».

Antonio Tejado i la seva parella Candela
Antonio Tejado i la seva parella Candela | Telecinco

 

La família de Candela no està contenta amb la seva relació amb Antonio

Tot apunta que el col·laborador està travessant un moment molt dur, amb noves acusacions sortint cada dia i amb una família política que no dona gens de suport al personatge televisiu. De fet, l’entorn de Candela no hauria parat d’atacar Tejado i intentar trencar la seva relació de parella.

‘Sálvame’ va voler aprofitar el seu desplaçament per parlar amb un familiar de la núvia d’Antonio, i de ben segur que allò que va dir no li va fer gens de gràcia a l’exmarit de Chayo Mohedano. Segons el familiar en qüestió, Antonio li ha faltat al respecte a Candela, motiu pel qual ha tingut seriosos enfrontaments amb la família, que l’acusen de deslleial i de tenir a Candela amb «el coco absorbit».


Comentaris

envia el comentari