L'anunci de Bigote Arrocet que no agrada gens a María Teresa Campos

L'exparella sentimental de la presentadora es troba a Amèrica del Sud
Bigote Arrocet
Bigote Arrocet ja té plans professionals per la seva tornada a Espanya | Catalunya Diari

Edmundo Arrocet,exparella sentimental de la presentadora María Teresa Campos, es troba allunyat del nostre país des de l'inici del confinament. L'humorista gaudia d'uns dies de descans a la localitat peruana d'Iquitos, quan es va decretar l'estat d'alarma.

Des de llavors, Bigote Arrocet -com li diuen afectuosament els seus amics- sembla estar encantat de la seva estada al continent americà. Iquitos és una de les set poblacions amb major nombre d'habitants del Perú. A més, aquesta zona de difícil accés està banyada pel riu Amazones, on únicament es pot accedir per vaixell o avió.

Els plans de Bigote després del confinament

El diari La Razón informa que «el còmic podria haver arribat fins a Iquitos en un iot de luxe, pertanyent a un amic multimilionari, el mateix amb el qual va estar durant l'estat d'alarma en alta mar, davant de Panamà». Josep de Santiago assegura que l'amo del iot és un íntim amic d'Edmundo des de fa dècades.

L'estada de l'exmarit de María Teresa Campos per Llatinoamèrica culminarà a mitjans de juliol, moment en el qual Bigote tornarà de nou a Madrid. La idea de l'humorista és passar part de l'estiu entre la capital d'Espanya i Marbella, ciutat que va conèixer gràcies a la seva exparella, Teresa.

Fins llavors, Edmundo tornarà al seu país natal, Santiago de Xile, per veure la seva família i amics. Posteriorment, tornarà a Panamà per assumptes professionals. Arrocet sent passió pel món de l'art i la creació d'empreses. L'ex de la Campos té pensat muntar una empresa a Espanya vinculada a  món de la moda. En aquesta aventura empresarial, col·laborarà la seva íntima amiga Maria José González, experta en bellesa.

El confinament de María Teresa Campos

La expresentadora de 'Que tiempo tan feliz' ha reaparegut per fi després de tres mesos sense deixar-se veure. La malaguenya ha estat vista entrant a l'espectacular mansió que posseeix a Las Rozas, Madrid, acompanyada de Gustavo, el seu home de confiança.

Teresa Campos ha passat gran part del confinament a l'àtic de la seva filla Terelu, al municipi madrileny d'Aravaca. La veritat és que en més d'una ocasió va connectar amb el programa 'Viva la vida', a través d'una videoconferència amb la seva filla, col·laboradora de l'espai vespertí.