Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un primer pla de l'exjugador de futbol, Bojan Krkić

L'anunci 'bomba' de Bojan Krkić sobre la seva xicota en ple directe: «Estic fotut»

Bojan Krkić ha fet una confessió que ningú s'esperava i n'ha explicat els motius

Avui Bojan Krkić ha estat el convidat estrella de 'La Sotana'. Un programa de ràdio dedicat al futbol i al Barça presentat per Andreu Juanola, Joel Díaz, Magí García i Manel Vidal. Al llarg de l'entrevista, com no podia ser d'una altra manera, l'exjugador blaugrana ha parlat de la seva etapa com a jugador del Barça.

La sorpresa ha estat quan, de cop hi volta, Bojan ha fet una confessió 'bomba'. «Estic sol, no tinc parella», ha confessat. Ha estat en aquest moment quan els conductors de 'La Sotana', s'han posat les mans al capdavant l'exclusiva. D'aquesta manera, han decidit desviar el fil de l'entrevista i parlar sobre els sentiments de l'ex del Barça

«He estat 13 anys amb parella»

Bojan ha aprofitat l'espai radiofònic per sincerar-se pel que fa a la seva vida sentimental. «He estat 13 anys amb parella», ha continuat dient. Però el més sorprenent de tot plegat ha estat quan l'exculer ha explicat que va ser la noia qui va decidir posar punt final a la relació. «M'han deixat», sentenciava amb to de veu més aviat trist.  

Joel Díaz, expresentador del 'Zona Franca' de TV3, en sentir les paraules de Bojan ha volgut preguntar-li si estava bé. «Ara sí, però he estat fotut», ha respost. Tal com ha explicat l'exfutbolista, la seva parella el va deixar ara fa dos anys, abans que marxés a viure al Japó. Ja se sap que les relacions a distància són molt complicades.

Per què el va deixar?

Bojan Krkić, que no ens té acostumats al fet que faci aquesta mena de declaracions, ha decidit anar més enllà. No content en haver confessat que ara estava solter, ha decidit explicar el motiu de la ruptura. «Em va deixar per què... El que no t'assegura un jugador de futbol és estabilitat. Ella volia estabilitat». 

Bojan també ha confessat que la seva xicota és del seu poble i que el va deixar en persona. A més, ha revelat que no va lluitar perquè la noia es repensés no deixar-ho. «No era una situació per lluitar», ha sentenciat. Finalment, ha fet unes precioses declaracions cap a la noia. «És una persona que estimo i estimaré sempre».