Primer pla de Froilà amb una gorra negra

Anuncien una greu notícia sobre Froilà que preocupa la reina Sofia

Froilà ha tornat a ser protagonista d'una informació greu

Froilà sembla que no deixa d'estar al focus mediàtic, encara que als seus familiars i, en concret, als reis, no els agradi. Les seves constants polèmiques han portat la seva mare, la infanta Elena, a decidir que marxi a viure Abu Dhabi amb el seu avi. Tot i això, sembla que ha viatjat a Espanya, on ha tornat a protagonitzar una notícia greu.

El que ha passat és que han sortit a la llum els detalls de la baralla recent a la sortida d'una discoteca en què va estar embolicat. Tal com ara s'ha sabut, Froilà va estar a punt d'acabar a urgències, ja que van intentar apunyalar-lo. Una dada que, com és evident, ha preocupat molt la reina Sofia i tot el clan.

Froilà i els detalls de l'altercat on s'ha vist embolicat

Creiem que el nebot major de Felip VI ja estava vivint amb el seu avi, però sembla que ha estat a Madrid uns dies. I la seva presència ha fet que cobri novament rellevància: s'han revelat detalls desconeguts de l'última baralla en què va estar implicat.

Froilà ha vist que el fotògraf Sergio Garridoho ha explicat al programa 'Fiesta'. El primer que ha revelat és que «Froilà ha tornat a Espanya aquest diumenge. Va aterrar amb la mare i la germana i van sortir per la zona d'autoritats de la Terminal 1. Victòria Federica va marxar després en un altre vol amb direcció a París. Ell ha estat aquí tota la setmana veient amics i d'aquí cap allà».

Després, ha explicat que ha pogut conèixer els detalls de la baralla en què el noi va estar implicat. Baralla que va ser la gota que va fer vessar el got de la seva mare, que va decidir que el jove marxés a Abu Dhabi. «La història és que ell surt d'una discoteca amb el seu amic íntim i veuen un noi tirat a terra i tres persones trepitjant-li el cap».

Imatge de Froilà de Marichalar fumant pel carrer
Froilà ha vist sortir a la llum la informació de la seva última polèmica. | GTRES

Pel que sembla, el fill de la infanta Elena «es fica en aquest conflicte per frenar-ho. I quan s'hi fica, una de les tres persones es llança a buscar-lo amb un ganivet a la mà. El seu amic es fica pel mig i és qui rep el tall al braç, però la ganivetada era per Froilà. S'hi van embolicar per intentar ajudar una persona, va passar això i l'amic va acabar a urgències. Ell va anar a defensar un noi i gairebé en surt ferit».

Finalment, ha explicat una altra dada sobre el net de la reina emèrita que no té res a veure amb la baralla esmentada: «L'exclusiva és que Froilà en menys de deu dies marxa definitivament a Abu Dhabi amb el seu avi i no hi tornarà. Bé, crec que tornarà de vacances a l'estiu. En principi estarà a casa de Joan Carles I i, si després s'hi adapta, ja es veurà. El seu avi està molt preocupat pel noi».

Froilà sap que la informació ha generat enrenou

El nebot de la reina Letícia és conscient que aquesta notícia s'afegeix a les altres moltes controvertides que ha protagonitzat. Això sí, en aquesta ocasió n'ha donat una visió pacificadora i protectora cap als altres. Per això col·laboradors com ara Garrido i Makoke han plantat cara dient que «és un bon noi».

Tot i això, a les xarxes sembla que no han compartit aquesta mateixa opinió. Aquest són alguns exemples de comentaris d'espectadors: «Makoke defensant un tirà» i «Sergio blanqueja un delinqüent. República ja».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp