INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Apareix una nova estafa telefònica que et perjudica en tornar les trucades

Al receptor se li cobra una tarifa especial que és cara

 

La Guarida Civil ha informat, a través del seu compte oficial de Twitter, de la reaparició de l''estafa de trucada perduda' que pot comportar beneficis per l'estafador, però un gran cost per a la víctima telefònica, ja que en retornar la trucada et cobren una tarifa especial que no és gens assequible.

Els estafadors utilitzen prefixos estrangers, concretament els d'Albània, Costa d'Ivori, Ghana i Nigèria, que són respectivament els següents: 353, 225, 233 i 234. El procés consisteix a realitzar trucades d'un sol to perquè el destinatari pensi que ha perdut la trucada i la retorni pensant que pot ser alguna cosa important.

 

Si això passa, s'aplica aquesta tarifa especial de la qual també es beneficia l'estafador, ja que s'emporta una part dels diners que cobren al receptor. A més, es tracta d'una tarifa bastant cara, tenint en compte que estem parlant de trucades internacionals.

 

Mesures de precaució

Davant aquesta estafa, les autoritats policials recomanen no retornar les trucades corresponents a aquests prefixos. Encara que si es tracta d'un nombre conegut i procedent d'aquests llocs, evidentment, no hi ha cap problema en tornar a trucar. D'altra banda, la Guàrdia Civil ja ha avisat que es tracta d'una estafa reincident i que s'esvaeix i reapareix amb el pas del temps.Comentaris

envia el comentari