IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Betevé rectifica i aclareix que les imatges del regidor del PP no van ser gravades davant de Catalunya Ràdio

Les imatges on surt el polític son de la mateixa nit però a un altre lloc

Poc després de la declaració d'independència, es van produir els primers enfrontaments als carrers de Barcelona per un grup d'unionistes contra uns joves independentistes. Tanmateix, un altre grup, no partidari de la declaració que havia dut a terme el Parlament, va atacar un home que es trobava en un bar cridant «llibertat». Però un dels fets que molts mitjans van destacar va ser quan durant una manifestació d'unionistes per la Diagonal van atacar la seu de Catalunya Ràdio, llençant tot tipus d'objectes a l'estudi mentre un manifestant va colpejar la porta trencant el vidre amb el puny embolicat amb un drap.

Després dels atacs, un usuari de Twitter  va denunciar que un dels presents durant aquests actes és el portaveu adjunt del Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Javier Mulleras. 'Betevé' va publicar imatges on suposadament se'l podia veure present durant  l'atac a la ràdio catalana, però ara han rectificat i han aclarit la situació. Com es pot veure al vídeo complet, si un s'hi fixa bé, les imatges de Catalunya Ràdio són només les primeres i després d'un petit tall es dona pas als manifestants que estaven reunits al voltant de la plaça de Francesc Macià, entre ells el polític del PP. Així doncs, la cadena de televisió s'ha vist obligada a publicar un tuit on han rectificat la informació. 

Javier Mulleras va publicar el vespre d'aquest mateix divendres un missatge al seu perfil de Facebook on deixava clar que havia sortit al carrer per manifestar el seu rebuig a la declaració d'independència de Catalunya. «Després d'una jornada complicada, és un plaer acabar el dia defensant, amb un grup d'amics i amigues, la llibertat, la democràcia, la legalitat i l'espanyolitat de Catalunya, pels carrers de Barcelona».

El portaveu adjunt del PP de Barcelona, Javier Mulleras.
El portaveu adjunt del PP de Barcelona, Javier Mulleras. | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari