IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un aparell permet controlar molt la despesa elèctrica a casa nostra

El producte de l'empresa gallega NUbINGS està espantant les elèctriques

L'aparell en qüestió està dissenyat per tres joves gallecs. | Nubings

  

El preu de la tarifa elèctrica puja sense parar i aquest 2017 no serà una excepció. Davant d'aquesta situació, una jove empresa gallega acaba d'idear i ja ha posat a la venda un aparell que permetrà estalviar fins a 300 euros anuals en la factura de la llum. NUbINGS —així es diu aquest invent— és un dispositiu que s'instal·la molt fàcilment en el comptador elèctric i que s'encarrega de monitoritzar de forma individual cadascun dels aparells que tenim endollats al corrent, segons publica la Cadena SER a Lugo.

D'aquesta manera, analitza el consum i en treu conclusions. L'aparell envia informació a l'usuari a través del seu web i d'una aplicació, on li proposa alternatives que siguin més econòmiques. L'aplicació analitza quin és el consum més adequat per al perfil de despesa de cada casa i dóna consells als usuaris.

A través d'aquestes recomanacions, el control que es té sobre el consum elèctric a la llar és minuciós: sabrem des del temps que passen els fills mirant la televisió fins a les emissions de CO2 que fem des de la nostra vivenda. L'aparell es pot comprar a través del web, per encàrrec.


Comentaris

envia el comentari