L'última aparició d'Ana María Aldón fa saltar els rumors: «Ortega Cano no està bé»

La dissenyadora ha anat a un esdeveniment sense el seu marit, i la premsa ha començat a especular sobre el seu estat de salut

La salut d'Ortega Cano és tot un misteri. La seva dona està força preocupada per ell, i ha decidit concedir unes declaracions que han fet saltar totes les alarmes.

El renaixement de Rocío Carrasco ha silenciat a molts dels seus detractors. I el gran perjudicat ha estat Antonio David, que va ser condemnat a l'exili televisiu. No obstant això, no ha estat l'únic que ha patit les conseqüències de l'huracà mediàtic. I és que un dels grans perjudicats és el vidu de Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La seva salut no travessa per un bon moment, i les declaracions que està fent Rociíto no l'estan ajudant. Tanmateix, Ana María Aldón va advertir el perill fa molt de temps.

S'ha convertit en una de les cares més cotitzades del programa d'Emma García. De fet, gran part dels periodistes només estan interessats en les seves respostes.

Així, la dissenyadora és conscient de la seva repercussió. Per aquest motiu, s'esforça al màxim per evitar escàndols innecessaris.

Recentment s'ha celebrat el Dia Internacional de Rocío Jurado. El destre li va proposar a la seva dona a participar en l'esdeveniment, però ella va rebutjar la proposta. «No és el meu lloc», va comentar des del plató de Telecinco. A partir d'aquest moment, molts mitjans es van posar a investigar, i van descobrir una cosa aterridora.

La ressaca del documental ha devastat l'ànim d'Ortega Cano. Encara que, el més greu de tot, és que els metges segueixen sense posar-li nom a la seva malaltia.

La mare del seu fill va confessar que havia deixat de seguir el testimoni de Carrasco. Això pel fet que, durant les nits, augmentava el seu malestar, i la docu-sèrie estava empitjorant la situació.

Aquestes declaracions han pres un significat diferent després d'unes polèmiques fotografies. Uns reporters el van enxampar a un hospital després de l'entrevista de Rocío.

La col·laboradora preferida d'Emma García va evitar que li fessin preguntes. «Ara no, per favor. Ve de realitzar-se una prova i està molt atordit», els va pregar als paparazzis.

El torero ha perdut la por: «No està nerviós»

Ana María Aldón s'ha convertit en una estrella, i moltes empreses volen comptar amb la seva presència per donar visibilitat a determinades causes. La seva última aparició pública l'ha fet en solitari. El seu marit no ha pogut estar amb ella, i diversos mitjans ja han començat a especular.

Abans que els rumors tinguin massa notorietat, ha confessat: «No es troba molt bé». Sembla que l'última intervenció de Rociíto l'ha deixat sense alè. La madrastra de Gloria Camila s'ha negat a parlar del polèmic documental. «Jo tinc la meva opinió, però tampoc em ve de gust explicar-la. Vull divertir-me».

A més, assegura que no està nerviosa per la segona temporada del programa. De fet, ha fet broma amb l'assumpte: «De mi també parlarà? Ortega no està nerviós per això». Segons el seu discurs, el pare del seu fill no té por de ningú.

Els nous capítols de la docu-sèrie deixaran de banda a Antonio David Flores. I la protagonista se centrarà en la família Mohedano, on promet treure a la llum tots els seus secrets.

El destre va tenir molt bona relació amb ella. És més, quan va patir el famós accident de trànsit el 2011, l'hereva de l'artista va ser el seu gran suport. Per algun motiu que es desconeix, van decidir distanciar-se. No obstant això, Telecinco promet explicar les raons d'aquesta enemistat.

Però, mentrestant, la dissenyadora intenta que el seu marit romangui al marge de tot. I és que el destre no entén per què està sent atacat i les crítiques arriben al seu moment més difícil.

Per aquest motiu, ha pres les regnes de la situació, i evita que els escàndols arribin massa lluny. «No m'he volgut perdre a Pitingo, he vingut amb la meva cunyada. A José li tocava avui una prova», els comenta als periodistes.


Comentaris

envia el comentari