«Van apostar pel cavall guanyador»: Rocío Carrasco enfonsa els Mohedano

Per fi surten a la llum els motius del distanciament de Rociíto amb la seva família materna

Un dels moments més esperats del documental era aquell en el qual Rocío Carrasco per fi parlés sobre el distanciament amb la seva família materna. Durant anys, s'ha atribuït aquesta ruptura amb l'herència de Rocío Jurado. No obstant això, Rociíto ja va especificar en el seu moment que la seva mare havia pensat en tots. I que si els seus fills no els havia deixat res, els seus motius tindria.

El fet es remunta al 25 de juny de 2006, quan Anna, la marmessora de la Jurado va reunir tots els implicats a la casa de La Moraleja. «Ens crida a tots i ens diu que estiguem a casa de la meva mare. I vam anar la meva tieta Gloria i el seu marit, Amador i la seva dona, Ortega Cano, la marmessora i jo. Érem qui hi havia d'haver. Bé... tampoc els que havien de ser-hi», especificava llançant algun dard enverinat.

Ara, ja sabem que es tracta del marit de Gloria Mohedano, José Antonio, a qui Rociíto no perdona les paraules que va dir en la seva contra a la televisió. El suport a Antonio David sembla ser el principal motiu pel qual Carrasco ja no vol saber res d'aquesta part d'aquesta família, ja que segons al·lega, «no puc estar a prop de ningú que es relacioni amb una persona que m'ha volgut ficar a la presó».

Sembla, però, que els seus fills sí que van seguir en contacte amb la seva família materna. «Els Mohedano han tingut, que jo sàpiga, contacte amb els nens molt després que passés tot això. Crec que el que han fet ha estat apostar pel que ells consideraven el cavall guanyador i ells eren còmplices».

«Perquè jo, no a tots, però sí a un d'ells, li vaig explicar i després va sortir a la televisió dient que jo el que havia fet era explicar una història, fer llàgrimes de cocodril», narrava Rocío dolguda amb la traïció. En aquest moment, l'entrevistadora li llança la pregunta de si es refereix a Amador i ella assegura que no. «No, del marit de Gloria».

Carrasco es refereix a José Antonio, qui fer unes declaracions fa uns anys en què deia voler disculpar-se amb Antonio David i Rocío Flores. «Li he volgut demanar perdó a Rocío Flores perquè, en un moment donat, unes llàgrimes em van estovar sobre una cosa que jo vaig dir», al·legava al respecte, donant per fals testimoni de la seva neboda. «Amb el temps m'he adonat que aquestes llàgrimes van ser unes llàgrimes de cocodril».

«Jo ja li he demanat personalment i ara li vull demanar públicament», afegia. «I felicitar-la pel pare 10 que té i també donar-li les gràcies a l'Olga, a la qual no conec absolutament de res, però els sentiments que Rocío percep d'ella és una cosa molt important en la vida i que Rocío necessita», tancava demolidor el marit de Gloria Mohedano.

Unes paraules que Rocío no és capaç de perdonar i davant les que només ha respost amb una frase bastant concisa. «En la consciència d'ells quedarà si han fet o han deixat de fer». A més, la filla de 'la més gran' ha defensat la seva innocència al·legant que l'informe que li van fer «no s'evidencia signes d'abandonament, culpabilitat, ansietat... O aspectes que es veurien en menors que acumulessin anys vivint amb la indiferència materna» .

No obstant això, Rocío ha declarat contundentment que mai no podria mantenir una relació normal de mare i filla amb Rocío Flores, almenys de moment. «Molt al meu pesar, jo no puc mantenir una relació amb la meva filla, estant seu pare a la banda, que ha intentat ficar-me a la presó. Ja no és que m'hagi pegat una pallissa, és que m'ha posat una denúncia i ho ha premeditat».

Entre llàgrimes, Carrasco ha remarcat que «a mi ningú em retorna un petó. Ningú m'ha ajudat, ni la justícia ni els mitjans de comunicació. Tothom se l'ha cregut a ell i ningú l'ha jutjat. Jo no he parlat perquè els meus fills tinguessin intacta la figura del seu pare. Ho faig ara, quan una té 24 anys i l'altre en té 22», ha rematat.


Comentaris

envia el comentari