«Aquella eterna matinada»: El pitjor dia a la vida de Rocío Carrasco

Rociíto ha aprofitat el documental per parlar sobre la malaltia i mort de Rocío Jurado

Els Mohedano recorden l'1 de juny de 2006 com un dels dies més tristos, dia en què Rocío Jurado va perdre la vida als 62 anys després de lluitar contra un càncer de pàncrees durant dos anys. De fet, Rocío Carrasco ha aprofitat el documental 'Contar la verdad para seguir viva' per explicar com va gestionar la malaltia i pèrdua de la seva mare.

Rocío Jurado va demanar veure el casament de la seva filla abans de morir


«Em va trucar i em va dir que ja feia dies que no es trobava bé. Vam marxar tots cap a Madrid. El metge ens va comunicar el càncer de pàncrees i ens va dir que el 80% dels malalts no sobreviuen. Vaig sentir por, terror», explica Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'artista va decidir desplaçar-se fins a Houston, sempre acompanyada dels seus familiar, per tractar-se en una clínica de prestigi. «Aquells dies a Houston van ser terrorífics. Cada dia passava una cosa nova, cada dia tenia alguna cosa diferent, més greu que l'anterior. Així vam estar tot el temps que vam passar allà. Va ser terrorífic. Com érem molts, podíem fer torns de matí, tarda i nit», lamenta Carrasco.

«Jo també volia estar amb la meva mare quan estigués desperta, i no adormida. I així vam estar fins que ella va voler tornar a Espanya, ens van facilitar un avió perquè pogués viatjar amb les condicions mèdiques necessàries», afirma la protagonista del documental. 

Amb la seva tornada a Espanya, Rocío Jurado ja era conscient que no hi havia res més a fer i, per aquest motiu, va voler resoldre uns assumptes abans de marxar. «No em vaig moure del seu costat. Un dia ens va cridar a Fidel i a mi, es va quedar mirant-me, i em va dir: 'Rocío, tu no deus pensar que jo em moriré sense que t'hagis casat amb aquest, veritat?'», explica.

«Fidel va contestar: 'Però què dius? Primer has de recuperar-te. A més, que no pots tenir menys talla que la núvia, on s'ha vist això?'». No obstant això, Rocío Jurado va insistir en el fet que volia que la seva filla es casés immediatament. «Trucaré al pare Ángel, i ho celebrarem aquí amb José, tu i jo. I ningú més. Així em quedo tranquil·la».


Tot i que no van arribar a casar-se, Carrasco explica que per a ella va ser com si ho haguessin fet. «L'1 de juny va passar el que va passar». Amador Mohedano va ser l'encarregat de comunicar la notícia als mitjans de comunicació. «A un quart ha deixat de respirar. I dir-vos que ha mort com ella volia, envoltada dels seus, de la seva família, dels seus fills, dels seus germans», va assegurar Mohedano en aquell moment.

Els Mohedano culpen a Fidel Albiac

Tots els diaris començaven el dia amb la notícia de la mort de Rocío Jurado, una de les veus més brillants del nostre país. Encara que, lamentablement, la seva mort també va comportar la ruptura familiar, que ha allunyat a Carrasco de gran part de la seva família materna, però també dels seus fills. De fet, Carrasco culpa Antonio David Flores, però els Mohedano no pensen el mateix.


«Hi ha una ment que dirigeix tot això i per a mi Rocío és un titella. Quan tens una persona al teu costat, aquesta persona ha d'ajudar-te i pensar en el que li fa mal a la seva dona», assegurava José Antonio, marit de Gloria Mohedano, contra Fidel Albiac.


Comentaris

envia el comentari