Aquest botó del cotxe fa que la contaminació no arribi al nostre cos

Evita l'aire sobrecarregat de les ciutats

Aquest botó del cotxe fa que la contaminació no arribi al nostre cos. | para los curiosos

Encara que no siguem conscients, estem contínuament respirant fum. Això es nota sobretot a les grans ciutats, on sovint l'ambient es torna gairebé irrespirable. Gran culpa d'aquesta sobrecàrrega de fum és l'ús, o millor dit abús, dels cotxes en carretera i ciutat. Tot això afecta directament a la nostra salut, i poques coses podem fer per evitar que l'aire contaminat acabi als nostres pulmons, excepte fer cada dia un gest molt senzill.

La resposta està en un simple botó que té cada cotxe, un mecanisme senzill que evita que entri l'aire de l'exterior. Encara que la temperatura no sigui la idònia, hem de desactivar o tancar el botó que es mostra a la imatge, d'aquesta manera no entrarà l'aire ambient de l'exterior i els nostres pulmons estaran lliures de tota aquesta fumera que es genera a fora. Encara que sembli una ximpleria, aquest gest ens pot salvar la vida a la llarga, evitant l'aparició de tumors que es generen per la contaminació.

A més, tancar el botó de l'exterior pot tenir altres beneficis interessants, com prevenir les males olors de les ciutats o evitar al·lèrgies. Estarem fent un immens favor al nostre cos.


Comentaris

envia el comentari