IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aquest nen havia d'anar amb el seu pare a l'escola però va decidir portar a algú més important per ell

El col·legi havia organitzat un esmorzar de pares i fills

Whitney Kittrell és una mare soltera que es desviu pels seus fills | Facebook

Whitney Kittrell és una mare soltera d'Utah, Estats Units. Malgrat ser només ella que cuida dels seus dos fills, mai ha tingut cap problema i no dubta en desviure's per ells. A més, fa tot el possible perquè els nens tinguin la vida més normal i feliç possible. Així doncs, quan el seu fill va arribar a casa amb una invitació per a un esmorzar de pares i fills a l'escola, al que solament podien anar els pares i no les mares, va animar al seu nen a participar i li va proposar que anés amb el seu avi. Pero la proposta del nen va ser molt millor.

Whitney va decidir acompanyar al seu fill vestit d'home | Cedida

 

Així doncs, el petit va dir que no, que no volia anar amb el seu avi. Per a sorpresa de la seva mare el nen va contestar: «No. Jo vull que vinguis tu. Tu ets la meva mare i el meu pare». Així doncs, Withney va decidir acudir al col·legi amb la seva disfressa de pare, que consistia en una barba pintada i un xandall masculí. Al principi la noia es va sentir una mica avergonyida però el nen la va animar i va dir: «Aquesta és la meva mare. Ella és el meu pare també, així que l'he portat amb mi!».

A més, quan la mare ja es disposava a anar-se el nen va córrer després d'ella, la va abraçar i com explica ella mateixa li va dir: «mamà... sé que sempre estaràs aquí i faràs qualsevol cosa per mi. Gràcies. T'estimo. Llavors, em va fer un petó en la galta i va sortir corrent. Espero que recordi aquest dia, perquè jo mai oblidaré les seves dolces paraules».


Comentaris

envia el comentari