Aquest preciós lloc creat al voltant d'una torre d'aigua podria ser seu per dos milions i mig de lliures

La torre d'aigua és del segle XIX

 

Aquest únic i preciós lloc situat a Lymm, prop de Warrington, Cheshire podria ser seu per un preu de dos milions i mig de lliures. Segons informa The Sun, aquesta propietat única de 130 anys d'edat va utilitzar durant la dècada de 1970 un sistema d'aigua per a treballar però després de ser reformada li van construir al seu voltant una casa molt moderna.

Imatge de l'exterior de la casa. Foto: Foto Cedida.

La nova casa compta amb unes increïbles vistes de 360 ​​graus que mostren el pintoresc paisatge dels turons de Gal·les i els pics de Derbyshire. A més, al seu interior compta amb una escala de cargol que connecta amb la torre i que et porta a un altre lloc espectacular de la casa, la terrassa. L'interior de la casa de forma molt elegant i espaiosa disposa de suficient lloc per a sofàs, mobles de menjador i fins a un piano de mitja cua. Al jardí es pot trobar un estanc amb carpes Koi japoneses. 

Imatge de l'interior de la casa. Foto: Foto Cedida

La propietat també compta amb un sistema de so de luxe com si d'un cinema es tractés i fins i tot amb un gimnàs i una sauna, a causa de l'última reforma que van dur a terme els seus antics propietaris l'any 2002.


Comentaris

envia el comentari