Aquest simple truc permet acabar amb la floridura a les nostres rentadores

Només necessitem lleixiu i una mica de vinagre

Evita que la teva roba faci pudor de floridura | Rolloid

Posar la rentadora és, sens dubte, una de les feines menys emocionants que existeixen per a molts de nosaltres. Més encara quan, en treure la roba, ens adonem que alguna cosa no ha anat bé, i que fa encara més pudor que quan va entrar. Per això, el portal 'rolloid.net' ha publicat un truc molt útil per solucionar de forma ràpida aquest problema, que en molts casos és conseqüència d'acumulació de floridura a la part externa dels tambors de les rentadores. 

Assegura't de netejar molt bé la teva rentadora | Rolloid

 

És, precisament, aquesta part de la rentadora, és a dir, la goma frontal que tanca la porta de l'electrodomèstic, la primera que s'ha de revisar abans de fer res. Això es deu al fet que, pel seu material i el contacte constant amb aigua, és una zona molt propensa a l'aparició de floridura. En aquest sentit, una mesura molt útil és intentar deixar la rentadora amb la porta oberta després de finalitzar el rentatge, perquè d'aquesta forma l'aire circula i permet assecar l'interior. 

El segon truc consisteix a rentar amb una mica de vinagre i després amb lleixiu la goma. Això sí, amb molt de compte de no barrejar les dues substàncies, ja que podria resultar tòxic. Es pot barrejar, també, el lleixiu amb aigua calenta per dissoldre'l, i evitar d'aquesta forma les olors i els riscos. Una vegada fet això, podem deixar el drap que hem fet servir uns 30 minuts sobre les juntes, perquè el producte actuï sobre la brutícia.

Obre el calaix de la rentadora i renta'l abans de posar-hi vinagre | Rolloid

 

El tercer pas consisteix a revisar el calaix del detergent i del suavitzant, una altra de les zones on és més comú trobar floridura. En aquest cas, retirarem el compartiment i realitzarem una rentada del calaix. Quan estigui llest, el següent pas és l'últim i, a la vegada, el més important. Per acabar, només fa falta introduir 400 mil·lilitres de vinagres al dispensador del detergent, i posar la rentadora en funcionament a la temperatura més alta possible. Tot i que no és habitual, en cas de continuar amb la pudor, es recomana tornar a posar en marxa la rentadora, sense cap tipus de càrrega. 


Comentaris

envia el comentari