Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

«Aquest tren ja ha passat»: Jorge Javier tanca la porta a un retorn a 'Sálvame'

El presemtador ha deixat clar que no hi ha cap interès perquè Carmen Borrego torni al programa

Alejandra Rubio i Carmen Borrego es van asseure a 'Viva la vida' per a aclarir alguns aspectes de la seva relació. Va ser una espècie d'entrevista íntima entre tieta i neboda que va servir per a veure en quin punt es troben.

Entre les moltes confidències que va fer, el que més s'ha comentat és l'opinió que Carmen va donar sobre la seva germana, Terelu. No obstant això, també s'ha parlat molt del fet que podria tornar a 'Sálvame'. La menor de les Campos va deixar el programa de Telecinco perquè se sentia menyspreada.

Quan Terelu va marxar de 'Sálvame', va causar un gran enrenou, i des de llavors no han deixat de fer-li retrets. Carmen i la resta de col·laboradors van començar una guerra mediàtica amb tota mena d'insults que va dinamitar la relació amb el clan.

No obstant això, a l'entrevista amb la seva neboda, la col·laboradora de 'Viva la vida' va deixar la porta oberta a un possible retorn. «Tot el que sigui una oferta que econòmicament em pugui beneficiar, em va bé», confessava. Davant d'aquest comentari, Jorge Javier vázquez va recollir el guant i li va espondre.

El presentador de 'Sálvame' a Carmen Borrego: «Aquest tren ja ha passat»

Fa uns quants mesos, la direcció de 'Sálvame' es va posar en contacte amb la filla menor de María Teresa Campos. La idea era que es convertís en la nova 'defensora de l'audiència'. La notícia va agradar als col·laboradors i van començar les negociacions.

El primer a fer el pas va ser el representant de Carmen. Es va posar en contacte amb els directors del programa per a saber si l'oferta era de debò. Un cop confirmada, «li van traslladar l'oferta del programa i de seguida van arribar a un acord».

Van estar dies negociant, i cada part va fixar les seves condicions. Però el que ja semblava un fet, es va acabar truncant. «Ha estat ella la que ha rebutjat personalment l'oferta i no vol que es parli de les condicions de la feina», explicava David Valldeperas, director de 'Sálvame'.

Ara, gairebé quatre mesos més tard, sembla que la germana de Terelu es penedeix d'haver pres aquesta decisió. Almenys és el que es desprèn del que va dir aquest cap de setmana. «Em va interessar en el sentit que em van fer una oferta», explicava.

«Necessito treballar, perquè com que només vinc els caps de setmana, no guanyo gaires diners», explicava Carmen. Sembla que la necessitat econòmica ha fet que es plantegi tornar al programa, i les reaccions no han trigat a arribar.

«Abans era: "quin horror, quin programa, quina gentussa"», assenyalava Kiko Hernández recordant les paraules de la que va ser companya seva. Llavors Jorge Javier va fer una intervenció que va deixar el plató en un silenci absolut.

«Aquest tren ja ha passat», va sentenciar rotundament. «No ho dic jo, m'ho han dit per l'auricular», confessava deixant clar que la direcció del programa li tanca definitivament les portes.

La filla de María Teresa Campos estaria disposada al que fos per a guanyar més diners

No és la primera vegada que la col·laboradora de 'Viva la vida' confessa que té problemes econòmics. Treballar només un dia la setmana no li permet cobrir les despeses i, en aquest sentit, 'Sálvame' la podria ajudar bastant.

Així doncs, sembla que està disposada a tornar, tot i la imatge real que té sobre el programa de les tardes de Telecinco. «És un programa molt difícil. Saps que et clavaran ganivets per tot arreu i és complicat», explicava a la seva neboda.

«És dur que cada vegada que intentes fer alguna cosa, t'ataquin», afegia. «Cal avançar professionalment. Si tingués l'humor que tenia fa uns anys, et puc garantir que sí que tornaria».

Tot i que les seves paraules van calar a 'Sálvame', la decisió està presa. Fa uns mesos, la direcció del programa va fer un pas endavant, però ara ha retrocedit i ja no hi ha res a fer. Carmen Borrego ja no els interessa.