IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aquestes són els cinc senyals inesperats que indiquen que ets una persona intel·ligent

Aquesta recopilació de peculiaritats van ser descobertes per un grup d'investigadors

Aquesta recopilació de peculiaritats van ser descobertes per un grup d'investigadors | Cedida

Hem llegit moltes vegades que els germans grans són els més intel·ligents, que els més desordenats són uns genis, que si vas a dormir tard és perquè el teu cervell treballa més que la resta i una infinitat de coses que ens fan pensar si serem una d'aquestes persones amb un cervell superdotat o, com menys, privilegiat. A continuació us mostrem peculiaritats de les persones intel·ligents que atreuen l'atenció de la resta de persones. Com explica El País, els científics sempre han intentat descobrir la clau de la intel·ligència i aquestes són algunes de les seves característiques externes:

Parlar sol

«Parlar sol té beneficis cognitius», asseguren els psicòlegs Gary Lupyan, de la Universitat de Wisconsin, i Daniel Swingley, de la Universitat de Pennsylvania. Aquests dos professors van descobrir que les converses amb un mateix poden arribar a activar un mecanisme sensorial del cervell que ajuda a concentrar-se millor en les tasques i aclarir els pensaments, a més de millorar la memòria.

Tenir pocs amics

Un estudi del Centre Nacional d'Informació Biotecnològica sobre 15.000 britànics assegura que «els individus més intel·ligents se senten menys satisfets amb la seva vida si socialitzen més sovint amb amics». Encara que pugui semblar estrany, les persones intel·ligents se senten més infelices quan es relacionen amb altra gent.

Ser una òliba

Segurament vas a dormir molt tard perquè el teu cervell no pot parar de treballar. Aquesta també podria ser un senyal de gran intel·ligència. Una recerca científica vincula índexs de coeficient intel·lectual impressionants amb l'estil de vida nocturn d'aquestes persones. El president Barack Obama, Charles Darwin, Winston Churchill, Keith Richards i Elvis Presley són famosos per ser bastant «òlibes».

Ser gandul

A la Universitat de la Costa del Golf de Florida, diversos investigadors van descobrir que les persones intel·ligents fan molt poca activitat física en comparació de la resta. Per arribar a aquesta conclusió, van fer una selecció de persones amb alta activitat cerebral i van comparar el seu nivell d'activitat diària amb la dels participants que evitaven totalment reflexionar més del compte, i va resultar que l'activitat està una miqueta renyida amb la intel·ligència.
 

Veure pel·lícules brossa

Podríem dir que tots hem vist pel·lícules així, però les persones intel·ligents en tenen més inclinació. Els autors de la recerca publicada a la revista científica Poetics indiquen que el coeficient intel·lectual dels participants de l'estudi adora les pel·lícules dolentes més que la resta de persones. Les persones que veuen aquestes pel·lícules tenen un alt nivell de raonament per trobar en les pel·lícules de mala qualitat alguna cosa interessant per a ells.


Comentaris

envia el comentari