Aquestes són les vuit ciutats més caloroses de l'Estat

Sis d'elles es troben en el sud i dos a Castella-la Manxa

Algunes ciutats espanyoles han superat els 46 graus a l'estiu. Foto: Cedida.

 

Heu decidit ja el destí de les vostres vacances? Si encara no ho heu fet, pot ser que conèixer quines són les ciutats més caloroses de l'Estat us ajudi a escollir. Aquestes són les vuit que presenten les temperatures més elevades, segons excite.es:

1. Alacant. Sens dubte una de les ciutats més caloroses del país és Alacant, i no només durant una època de l'any. En aquest municipi l'hivern passa gairebé sense notar-se el fred, mentre que a l'estiu la calor i la humitat són tan intenses que fan que passis aquests mesos suant sense parar. Per sort dels seus habitants i visitants, té platja.

2. Còrdova. La calor també és molt present en aquesta ciutat andalusa. De fet, va ser aquí on es va registrar la temperatura més alta de la història d'Espanya, que va ser de 46,6 graus durant l'estiu de 1995.

3. Sevilla. És habitual veure imatges d'aquesta ciutat durant els mesos d'estiu. De termòmetres marcant xifres molt altes, gent amb ventalls o refrescant-se a qualsevol lloc. Una fama que és merescuda, ja que comparteix rècord de temperatura amb Còrdova, arribant fins als 46,6 graus.

4. Morón de la Frontera. Aquesta és una altra ciutat de la Comunitat Autònoma d'Andalusia, situada a la província de Sevilla, on les temperatures registrades han estat de les més elevades. En els anys 1994 i 2003 van arribar als 46 graus.

5. Múrcia. Aquesta capital comparteix els alts registres de temperatures amb Morón de la Frontera durant els calorosos estius de 1994 i 2003.

6. Jaén. Una altra ciutat del sud d'Espanya que és una de les més caloroses. Aquest és un dels punts on la calor afecta més fort durant estiu.

7. Toledo. No totes les ciutats caloroses del país estan situades en una zona meridional. L'exemple més clar és Toledo, a Castella-la Manxa, que és la que està situada més al nord.

8. Ciudad Real. Aquesta ciutat es troba molt a prop de Toledo, però més al sud, i també forma part d'aquest rànquing de ciutats on aguantar aquests mesos de l'any és tot un repte.


Comentaris

envia el comentari