IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les parelles dels líders independentistes, els majors pilars en un moment de convulsió política

Coneguem la vida privada de Puigdemont, Junqueras, Trapero, Rufián i Forcadell

Les parelles del procés català
Les parelles del procés català | CatalunyaDiari.cat

Fa moltes setmanes que estem envoltats de personatges polítics que han encaminat el procés català i, sense adonar-nos-en, han format part del nostre dia a dia i segurament els hi hem acabat agafant afecte o rebuig. Fins al moment només hem vist la seva cara política i les seves accions des dels seus llocs d'acció. Ens hem fixat en la seva manera d'actuar, parlar i guiar el procés amb les seves errades i les seves virtuts. Hem sigut testimonis dels seus actes i les seves conseqüències, fins i tot hem viscut els seus sentiments, alegries, patiments, angoixes i les seves frustracions. Però el que sí que hem ignorat és que darrere la seva cara pública de dirigents, tenen una vida íntima. Poc sabem de la seva vida familiar apartada de la política. Res sabem del seu dia a dia. Doncs bé, per afluixar una mica les tensions que es pateixen actualment a Catalunya, el portal 'Divinity', ha publicat aquesta vida privada dels líders del procés independentista. Concretament, conèixer les parelles de Puigdemont, Junqueras, Trapero, Rufián i Forcadell. Totes les cares més conegudes i, que més se n'ha sentit a parlar durant aquests dies. Coneguem-les.

Marcela Topor és l'esposa del president Puigdemont. Té 40 anys i és nascuda a Romania. Després d'anys de joventut marcats per la difícil situació en plena dictadura de Ceausescu, es va aventurar en un grup de teatre. Va conèixer a Carles Puigdemont en el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. Ella hi participava com a actriu. Anys després, es convertiria en la seva dona i canviaria els escenaris pel periodisme.

Marcela Topor és la esposa del president Puigdemont
Marcela Topor és la esposa del president Puigdemont | Cedida


Neus Bramona es va enamorar plenament d'Oriol Junqueras. Neus confessa que en un principi no li generava gaire entusiasme, però que ja fa anys que viu enamorada del líder d'ERC. Es van conèixer en la militància del partit. Té 44 anys i és professora. La parella tenen dos fills de dos i cinc anys.

Neus Bramona es va enamorar plenament d’Oriol Junqueras
Neus Bramona es va enamorar plenament d’Oriol Junqueras | Cedida

 

Mireia Varela és la dona del polèmic diputat republicà al Congrés, Grabriel Rufián. Curiosament es van conèixer al metro de Barcelona. Durant molts dies coincidint en la mateixa parada, Rufián es va atrevir a donar-li un paper amb el seu número de telèfon i correu electrònic apuntat. Varela va caure als seus peus. Graduada en Llengua i Literatura Espanyola, tenen un fill de sis anys.

Mireia Varela és la dona del polèmic diputat republicà al Congrés, Grabriel Rufián
Mireia Varela és la dona del polèmic diputat republicà al Congrés, Grabriel Rufián | Cedida

 

Sonia és la xicota de tota la vida de Trapero. El major dels Mossos segurament és el més discret i reservat de tots. Se sap que Sonia és la seva parella de tota la vida. Es van conèixer en temps de joventut. Viuen en una urbanització de Sant Cugat del Vallès.

Sonia és la novia de tota la vida de Trapero
Sonia és la novia de tota la vida de Trapero | Cedida

 

Bernat Pegueroles és el marit de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Té 71 anys i tenen dos fills. Informàtic de professió, comparteix amb els seus fills l'empresa IPSCP (Informática Pegueroles SCP), fundada l'any 2000, on desenvolupen projectes vinculats al software lliure.

Bernat Pegueroles és el marit de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell
Bernat Pegueroles és el marit de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari