Aquests són els cinc aliments que potencien i perllonguen el bronzejat

CatalunyaDiari.cat

Els aliments potencien i perllonguen el bronzejat | Cedida

Presumir d'un bonic bronzejat és una de les pràctiques més comunes i repetides cada estiu. Lluir un color daurat de pell és per a alguns una tasca ben fàcil, tot i que per a altres persones, arribar a aconseguir el to desitjat pot requerir més paciència. A més d'utilitzar una protecció correcta quan ens exposem als rajos solars, existeixen diversos aliments que potencien el bronzejat, ja que seguir una dieta equilibrada amb aliments frescos d'alt valor nutricional no solament afavorirà que el nostre cos brilli sa i bonic, sinó que, a més, estigui protegit de la radiació solar. Els cinc aliments que s'exposen a continuació són primordials per potenciar el morè durant els mesos d'estiu i perllongar-ho així durant més temps.

Pastanaga: És la reina del bronzejat. La pastanaga és un aliment molt nutritiu, amb un alt contingut en vitamines. És rica, a més, en betacarotens, els quals augmenten la producció de melanina, que ajuda a aconseguir un bronzejat natural i evita l'envelliment de la pell.

Tomàquet: Aquest aliment destaca per la quantitat de minerals, vitamines (B, C i A) i aigua (al voltant d'un 94%) que conté. Ric en licopè, és l'aliment perfecte per lluitar contra l'envelliment de la pell que pot ocasionar una excessiva exposició al sol.

Espinacs: Els espinacs són una font natural de vitamines, fibres i minerals, rics, a més, en fitonutrients i betacarotens. Aquest vegetal posseeix també una sèrie de pigments que protegeixen a la pell dels rajos ultraviolats.

Llegums: Els llegums, com els cigrons o les llenties, són uns aliments rics en vitamines B i I, que eviten la deshidratació i descamació de la pell. De la mateixa manera, ajuden a perllongar el bronzejat.

Peix blau: Amb un percentatge alt en àcids grassos omega 3, és beneficiós per al funcionament cardíac i la prevenció de malalties vasculars. Els diferents peixos blaus també hidraten la pell, ja que eviten la pèrdua d'aigua, redueixen l'aparició d'arrugues i allarguen el to bru.


Comentaris

envia el comentari