Aquests són els set millors productes alimentaris de Mercadona

La marca Hacendado s'ha fet molt popular a tot el país per oferir productes de qualitat i amb un cost baix
Imatge de pernil serrà | cedida

 

Mercadona és la cadena de supermercats més estesa a Espanya amb 1.574 establiments repartits al llarg del país fins al moment. Està present en totes les províncies espanyoles excepte a Ceuta i Melilla, i té una quota de mercat en distribució alimentària del 14,7%.

A continuació us proposem un llistat amb els set millors productes alimentaris de la marca Hacendado, la marca per a productes alimentaris de Mercadona.1. Pernil de femella Incarlopsa

El pernil de femella Incarlopsa té una curació de més d'un any, no és agressiu al paladar i ve trossejat en fines rodanxes que li donen una textura agradable. No és especialment car i ho distingireu pel seu envàs negre.

 

Imatge del pernil serrà de femella Incarlopsa de Mercadona | cedida

2. El Salmorejo

El Salmorejo a l'estil cordovès té un sabor, una textura i un espessor bastant acceptable tenint en compte que es tracta d'un producte envasat. També compta amb un preu molt raonable.

 

Imatge del Salmorejo de Mercadona | cedida

 

3. Humus

L'humus és una de les salses i cremes més venudes dels supermercats de Mercadona, un producte perfecte com a refrigeri si ho acompanyem de pa.

 

Imatge de l'Hummus de la marca Simply de Mercadona. | cedida

 

4. Els pastissos de xocolata

El seu baix preu converteix als pastissos de Mercadona en un capritx al qual és molt difícil dir que no. Les trobareu de xocolata bombó blanc, xocolata negra, pastís gelat i molts altres tipus, però no caldria abusar d'elles pel seu alt nombre de calories.

 

Imatge dels pastissos de Mercadona | cedida

 

5. Les galetes

Si les calories dels pastissos t'impedeixen gaudir d'elles, les galetes són una altra molt bona alternativa de la marca. Les galetes La Tradicional són les millors segons els seus consumidors, encara que les de Siro també han convençut a molts dels seus clients.

 

Imatge de les galetes La Tradicional de Mercadona | cedida

 

6. Les pizzes

Casa Terradellas és qui fabrica les pizzes de Mercadona i el resultat no podria ser millor. Les seves pizzes compten amb l'aprovació majoritària del públic i a un preu bastant més assequible que la competència.

 

Imatge de les pizzes de Mercadona | cedida

 

7. El pa de motlle

Si consumiu o voleu provar el salmorejo no pot faltar com a acompanyament una mica de pa de motlle de llavors i pipes de carabassa, el líder d'entre els seus productes de pa de motlle. El seu principal avantatge, a més de la infinitat d'usos que se li pot donar, és que aguanta bastant bé el pas del temps.

 

Imatge del pa de motlle de llavors i pipes de carabassa de Mercadona | cedida