IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aquests són els supermercats més barats i més cars de Barcelona

Depenent d'on facis la compra, et pots estalviar més de 1.600 euros l'any

Depenent del supermercat on es fa la compra, es pot estalviar una quantitat important de diners | Cedida

Sabem que anar a comprar, depenent del lloc, ens pot sortir més o menys car, i per això ens interessa tenir clar quins són els supermercats on ens podem estalviar més diners, i quins hauríem d'evitar. Segons 'Metrópoli Abierta', Barcelona és, juntament amb Madrid, la ciutat més cara per fer la compra, però l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) assegura que és possible estalviar fins a 1.631 euros l'any, només canviant de supermercat. La classificació de l'OCU es basa en la compra de 231 productes d'alimentació i drogueria, siguin marques conegudes o marques blanques. En el cas de Barcelona, l'organització ha visitat uns 68 establiments de tota la ciutat, per comparar els preus d'aquests productes.

Els supermercats més cars de Barcelona són: 

- Els supermercats Sorli Discau

-Els Suma

-Els Spar

Els supermercats més barats són:

-Alcampo

-Consum

-Consum Basic

-Mercadona

-Caprabo

-Dia Market

-Bon Preu

Amb tot això, si el que prefereixes és comprar per internet, sigui per temps o comoditat, també has de tenir en compte que pot sortir-te una mica més car.  Els supermercats més barats per comprar en línia són:

-Alcampo

-Carrefour

-Mercadona

Els més cars per comprar en línia són:

-Caprabo

-El Corte Inglés

Afortunadament, algunes pàgines com 'Carritus', 'Tudespensa' o 'Soysuper', t'ajudaran a fer-te una idea sobre els preus dels teus productes preferits, i on has de comprar per estalviar més.


Comentaris

envia el comentari