IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aquests són els perfums preferits de la Casa Reial: així oloren el rei Felip, Letícia i la resta de membres

Hugo Boss, Guerlain, Loewe o Nanos són algunes de les marques per les quals senten predilecció a la Zarzuela a l'hora de triar fragàncies

La reina Letizia utiliza Aire de Loewe y Eau de Soir, de la firma Sisley
La reina Letícia utilitza Aire de Loewe i Eau de Soir, de la marca Sisley| CatalunyaDiari

La vida de la familiar reial espanyola és bàsicament de domini públic, però això és normal saber quina és l'empresa que distribueix els aliments a la Zarzuela, quines marques de roba vesteixen la reina Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia, quins són els llocs que més visites i, fins i tot, es fa ver públic el menú de què van gaudir durant el sopar de Nadal. Tot i això, fins ara mai s'havia revelat quines fragàncies feien servir.

  

  

aquestes són les firmes de colònies i perfums 

Els dos perfums de la reina Letícia

La reina Letícia és sempre alabada pels seus estilismes i la forma de vestir, però no només la roba li dona el seu toc d'identitat personal. Segons el citat mitja, la monarca fa servir el perfum floral Eau de Soir, de la marca Sisley. Aquesta firma és també l'escollida pels seus productes de bellesa.

També hi ha un altre perfum que està entre els predilectes de Letícia. Es tracta del conegut Aire de Loewe. Aquesta fragància va ser dissenyada per una dona amb caràcter i conté un aroma «fresc, amb notes cítriques, tocs vers i de fusta».

El rei Felip, fidel a Hugo Boss

El rey Felipe VI es fiel a Dark Blue de Hugo Boss
El rei Felipe VI és fidel a Dark Blue d'Hugo Boss | CatalunyaDiari

 

Des de la seva adolescència Felip és fidel a les fragàncies d'Hugo Boss. Però concretament, el rei d'Espanya utilitza el perfum Dark Blue, l'aroma del qual conté notes cítriques, amb extractes de taronja, llimona i fins i tot gingebre.

Nanos també perfuma a les filles dels reis  

La princesa Leonor y la infanta Sofía usan el agua de colonia de Nanos
La princesa Elionor i la infanta Sofia usen l'aigua de colònia de Nanos| CatalunyaDiari

 

Han estat moltes les ocasions en què Elionor i Sofia han lluit peces de roba de la seva marca preferida: l'espanyola Nanos. Així doncs, no deriven en els seus gustos a l'hora de perfumar-se i és l'aigua de colònia de Nanos, l'escollida per les dues. Una fragància fresca i dolça.

El perfume pensado para doña Sofía

Doña Sofía prefiere el Eau Thé Vert de de Bvlgari
La reina Sofia prefereix l'Eau Thé Vert de de Bvlgari | CatalunyaDiari

Igual que la reina Letícia, la seva sogra, la seva predecessora Sofia també es decanta per dos perfums: el Eau Thé Vert de Bvlgari està inspirat en la cerimònia del te japonès. Però el més icònic és el Air du Temps de Nina Ricci, un dels perfums més fidels a la marca i per a les dones que també els són.

El tabaco y la madera de Juan Carlos

El rey emérito Juan Carlos se perfuma con la exclusiva fragancia Vetiver de Guerlain
El rei emèrit Joan Carles es perfuma amb l'exclusiva fragància Vetiver de Guerlain| Imagen de: La Guía Femenina

 

Per la seva banda, el rei emèrit Joan Carles sempre fa servir el mateix perfum: Vetiver de Guerlain. Aquesta és una fragància molt exclusiva basada en torna als aromes frescs amb tocs de fusta i tabac. Les olors que més agraden al monarca segons el citat mitjà. La revista '¡Hola!' assegurava que era la mateixa marca la qual enviava diversos paquets amb el perfum a Joan Carles.


Comentaris

envia el comentari