IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aquests són els sis consells per dormir millor durant l'onada de calor

Hem escollit una sèrie de consells de Twitter per ajudar-te a descansar, tot i la calor

Dormir sense roba ajuda el nostre cos a abaixar la temperatura durant la nit | Cedida

Sabem que és molt difícil dormir durant la nit amb aquesta onada de calor, i que s'ha convertit en un tema molt recurrent en els debats a les xarxes socials. Per això, ens hem encarregat d'escollir els sis consells més útils, per passar millor aquests dies de calor. Comencem!

El primer consell és el que ens dona l'usuari 'Wellness Point': dutxar-se amb aigua temperada, no freda, Els metges asseguren que és millor fer servir aigua temperada, ja que, si escollim directament la freda, sentirem una sensació ràpida de fred, però això farà que el nostre organisme reaccioni, i comenci a produir encara més calor. La millor decisió és començar amb aigua calenta, i anar posant-la, de mica en mica, més freda, assegura el portal 'Salusport'. 

El segon consell ens arriba des de 'México del futuro', un perfil que ens suggereix desconnectar els aparells elèctrics, ja que són una font de calor, A més també podràs estalviar uns quants euros!

Agustín Blásquez, ens dona el tercer consell: no menjar massa a la nit. Les digestions pesades poden provocar insomni, calor, i fins i tot malsons. Intenta sopar lleugerament, i encara més aquests dies de calor!

Hernán Rodríguez és l'autor del quart consell: utilitzar un ventilador o introduir els llençols a una bossa de plàstic, i posar-los al refrigerador durant mitja hora, abans de posar-te a dormir. D'aquesta forma, aconseguiràs dormir millor, i més ràpid. 

El cinquè consell és utilitzar uns llençols adequats per la temperatura, preferiblement de cotó, i ens el dona 'Dentrita Reciclada'. Aquest material és molt transpirable i econòmic, i per això també sol ser un dels més demandats. Ara bé, també hi ha altres materials adequats per als dies de molta calor, com la seda o els llençols de bambú.

L'últim dels consells que hem considerat útils és que apaguis totes les llums de casa possible. I és que poden generar més calor de la que ja hi ha, i incrementar la sensació tèrmica.


Comentaris

envia el comentari