Aramis Fuster sorprèn tothom apareixent vestida de dominàtrix

«Dominant el meu destí», ha explicat la vident catalana en referència al seu cridaner nou 'look'
Aramis Fuster i el seu nou 'look' de dominatrix | CatalunyaDiari.cat

 

S’acaba l’estiu i Aramis Fuster canvia de 'look'. Si a finals d’agost la vident barcelonina ja va sorprendre tothom amb un atrevit posat a la platja, ara la mateixa Fuster ha tornat a deixar bocabadats els seus seguidors a les xarxes amb la seva renovada i inquietant imatge: dominàtrix.

 

«Dominant el meu destí», ha adjuntat la pintonisa en una imatge on se la podia veure vestida de negre de cap a peus —incloent-hi una màscara de carnaval i un barret—. La imatge, així mateix, també té compta amb un altre detall imperdible, ja que s’hi pot veure Fuster subjectant una barra d’il·luminació elèctrica amb la boca.

 

 

Aramis Fuster i el seu 'look' de dominatrix

Ha estat la darrera excentricitat de la vident catalana. Fuster, que ha estat notícia altres vegades per haver sol·licitat una ordre d’allunyament contra un suposat assetjador —va arribar a comentar que «tinc por que em mati, perquè diu que m’enviarà un sicari»—, ha tornat a saltar a la palestra amb un posat d’allò més inhabitual.

 

Tant és així, de fet, que han estat molts els qui han respost a les xarxes. Més enllà dels 850 ‘likes’ o els més de 500 ‘retweets’ amb els quals compta la imatge, a la publicació d’Aramis Fuster s’hi poden llegir comentaris de suport com «has de dominar la casa de Gran Hermano VIP, reina» o d’altres on, simplement, s’hi pot veure una cara de l’actor Steve Carell fent cara de desaprovació.   

 

Finalment, també cal esmentar que no és la primera vegada que Aramis Fuster apareix vestida d'aquesta manera. La vident catalana, de fet, va sorprendre molta gent quan, a finals de l'any passat, va penjar una imatge insinuant que era escort.