Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Aramís Fuster disfrazada

Aramís Fuster prediu el futur de Pedro Sánchez: Ho té cru

«Hi haurà dos rebrots més d'aquest maleït virus», assegura la controvertida vident

Aramís Fuster disfrassada
La vident Aramís Fuster prediu 2 brots més de coronavirus | Mediaset

Aramís Fuster ha tornat a sorprendre a propis i estranys amb les seves particulars prediccions. Ja feia temps que no la vèiem a la televisió però sempre que torna, ofereix molts titulars.

L'última predicció d'Aramís ha revolucionat novament les xarxes socials, on els tuiters es prenen aquestes coses amb mofa i conya de forma habitual. La nova aparició de la vident ha donat molt de si i no ha deixat indiferent a ningú.

Tampoc als membres de l'equip d''Aruseros' de 'La Sexta', que es van fer ressò fa uns dies de l'assumpte. En aquesta ocasió, la polèmica vident s'ha atrevit a advertir sobre dos nous rebrots de coronavirus que hi haurà en el futur.

«Hi haurà dos rebrots més d'aquest maleït virus de laboratori i aquí sí que s'acabarà pràcticament tot», diu en el vídeo la vident Aramís Fuster, després de la nova mesura adoptada pel govern perquè els nens puguin sortir al carrer cada dia entre les 12 i les 19 hores.

Aramís, la vident de les xarxes

Mai defrauden les prediccions d'Aramís, a més de causar un gran enrenou a 'Twitter', com així ha estat en aquesta ocasió en plena pandèmia i al voltant de les diferents mesures del govern de Pedro Sánchez sobre la desescalada i la tornada a la 'nova normalitat tan comentada en els últims dies.

L'aparició d'Aramís va quedar reflectida en les audiències del programa d'Alfons Arús, ja que 'Aruseros' va anotar el passat dimarts un 13.7% de quota de pantalla i 557.000 espectadors, les millors dades per al programa matinal de 'La Sexta' des de fa més d'un mes, igualant la seva millor quota històrica.