Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La catalana Aramis Fuster sol·licita una ordre d'allunyament contra el seu suposat assetjador

La conegudíssima vident fa mesos que no surt de casa perquè té pànic que la puguin matar
Aramis Fuster a 'Sábado Deluxe' | Telecinco
 

 

La vident més famosa del panorama català està en perill. Almenys segons la versió d'Aramis Fuster, que ha interposat una ordre d'allunyament contra el seu suposat assetjador. Un home de Marbella que fa mesos que ha esdevingut el pitjor malson de la vident, tal com informa 'Jaleos del Corazón'. 

 

  

I és que segons Aramis Fuster, la té aterrida i li ha provocat una situació límit. Així que la catalana ha decidit posar una denúncia a la comissaria de policia de la localitat malaguenya per tal d'intentar posar fi amb el calvari que està vivint, i que fa mesos que li impedeix sortir de casa per pànic a allò que pugui passar amb la seva vida. 

 

 

  

Fuster ha reconegut que «tinc por que em mati. M'ha amenaçat, i diu que si no sóc seva, m'enviarà un sicari perquè posi fi a la meva vida». La clarivident també ha informat que «estic sent sotmesa a extorsions i xantatges», i diu que la situació que viu és completament «humiliant».

 

 

  

Pel que fa al presumpte assetjador, la catalana ha explicat que és una persona que «s'ha obsessionat» amb ella i que contínuament rep «xantatges, extorsions i insults». I com que ella no cedeix a les seves peticions, Fuster ho té clar: «em matarà, si surto de casa meva, em matarà».

 

Fa mesos que no surt de casa

Fa tan sols un mes que la vident va obrir les portes de casa seva a un equip de 'Sálvame', i els va rebre amb un ganivet. A més, va confessar que té tota la casa plena d'armes, entre les quals es poden trobar des de ganivets fins a sprays de pebre. Tal com va explicar, estava tan aterrida i sentia tanta por que era incapaç de sortir del domicili des de feia mesos.

Aramis Fuster va rebre amb un ganivet als reporters de 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Tan exagerada és la situació que ni els reporters de Telecinco van aconseguir que sortís de casa. I mira que ho van intentar, però en arribar al portal l'ansietat es va apoderar de Fuster i aquesta va tornar enrere, deixant la fita com impossible. La catalana es lamentava: «No es pot viure així. No tinc a ningú que em pugui trobar a faltar».


Aramis Fuster també va explicar els motius pels quals pensava que s'havien produït les amenaces i l'assetjament. «Sóc una persona molt útil a escala política», confessava l'endevina, que també confiava en el fet que el seu assetjador la preferís «viva», ja que «morta» no els hi servia «per a res».

 

La catalana ha estat extorsionada diversos cops

Una altra cosa que va fer pública va ser un vídeo que, segons la versió de Fuster, havia estat obligada a gravar i enviar. «M'han arribat a demanar algun vídeo on aparegués ballat com si fos una 'moreta'. Si t'amenacessin, no ho faries tu?» reflexionava la clarivident mentre ensenyava la gravació de què parlava.

Aramis mostra el vídeo ballant que assegura li van fer gravar | Telecinco
 

Però afortunadament Aramis Fuster va ser capaç d'enfrontar-se a les seves pors i va prendre la decisió de viatjar a Madrid per tal que el programa 'Sálvame Deluxe' pogués fer-li una entrevista. Tot això succeïa dos mesos després que la catalana es confinés a casa i no en sortís més. 


Les alarmes van saltar al mes de març, quan Fuster avisava pel seu Twitter que estava en perill, escrivint el següent missatge: «Estic en perill de mort! Ho dic per si em passa alguna cosa...», exclamava la vident sense donar més detalls del calvari pel qual estava passant. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris