Aramís Fuster haurà de pagar un deute amb els diners que ha guanyat a 'GH VIP'

Un jutge ha embargat els seus ingressos després que el propietari del pis on viu la denunciés per un impagament acumulat de 10.100 euros

Imagen de Aramís Fuster en 'Gran Hermano VIP'
Imatge d'Aramís Fuster en la casa de Guadalix de la Sierra | Telecinco

Aramís Fuster acaba de rebre una mala notícia just després d'haver estat expulsada de 'GH VIP'. La vident va començar el concurs amb molta força i sent protagonista d'una de les imatges més impactants. Tot i això, en els últims dies estava molt trista, i després de demanar als seus companys que la nominessin, el públic ha complert els seus desitjos i ha abandonat la casa de Guadalix.  

La revista 'Semana' ha explicat en la seva última edició que un jutjat ha decidit embargar-li el salari que ha rebut per participar en el 'reality' de Telecinco. Fonts judicials haurien confirmat a la revista, que deu 10.100 euros al propietari de la casa de Marbella on vivia de lloguer. També s'ha publicat que hi havia una ordre de desnonament. 

'GH VIP' ha de donar les seves dades bancàries als Tribunals

Aramís no havia saldat encara aquest deute perquè no tenia uns ingressos fixos. La seva participació en el programa, però, ha fet que hagi cobrat entre 3.000 i 10.000 euros cada setmana. La justícia, en veure que la bruixa ja tenia un salari, va contactar amb 'Gran Hermano' perquè l'empresa que l'ha contractada té l'obligació de facilitar les seves dades bancàries.   

Aramis Fuster en el confesionario de 'Gran Hermano VIP'
Aramís Fuster en el confessionari de 'GH VIP' | Telecinco

 

Abans de la seva participació en el concurs, Fuster ja havia fet unes declaracions a 'Semana' sobre els seus teòrics impagaments: «Ja no visc en aquella casa i no he de pagar res. Vaig marxar a Miami i no vaig deixar res a la meva casa de Marbella».

Aramís ja ha viscut una situació similar 

No és el primer cop que Aramís deixa de pagar un lloguer durant un llarg període de temps. L'any 2015 ja va ser desnonada pel mateix motiu. Llavors, va acumular un deute de 6.000 euros per no afrontar les quotes del seu arrendament durant 15 mesos.  

Anteriorment, l'any 2009 també va endeutar-se aquest cop amb una empresa d'informàtica. La companyia li reclamava 8.000 euros i van arribar a demanar que la condemnessin a 2 anys i mig de presó. La vident va argumentar en aquella ocasió que va ser estafada per un soci i va sol·licitar no ser empresonada, ja que entre reixes no podria treballar i pagar el deute. 


Comentaris

envia el comentari