ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Aramis Fuster, en perill: «Si fico un peu al carrer, s'acaba la bruixa»

La vident catalana va publicar un missatge a les xarxes en què assegurava estar en «perill de mort»

Imatge d'arxiu d'Aramis Fuster.
Imatge d'arxiu d'Aramis Fuster. | CatalunyaDiari.cat

La vident catalana, Aramis Fusterdeixava tothom preocupat després de publicar a les seves xarxes socials que es trobava «en perill de mort». «Estic en perill de mort. Ho anuncio per si em passa alguna cosa», escrivia una de les personalitats catalanes més controvertides de la petita pantalla.

Com no podia ser d’una altra manera, el missatge es va fer viral en pocs minuts i molts dels seus seguidors li preguntaven pel motiu de la seva preocupació. Tot i que ella no va voler entrar en detalls, ara, el mitjà ‘Jaleos’ ha assegurat que la mateixa Aramis els va dir que «no pot sortir de casa sense patir perill de mort».

Aramis es nega a sortir de casa

Durant l’entrevista telefònica, el citat mitjà li pregunta com podrien ajudar-la, sobre el qual la vident contesta rotunda: «La veritat és que no em podeu ajudar de cap de les maneres, perquè si amb el meu alt quocient intel·lectual no he aconseguit trobar jo mateixa una ajuda, tingues per segur que no hi ha solució».

Així doncs, Aramis Fuster està tancada a la seva casa de Marbella, d’on es nega a sortir per por. «Aguantaré fins que Déu vulgui, perquè si fico un peu al carrer, s’acaba la bruixa».

No obstant això, Aramis confessa que no es tracta d’una situació sobtada, sinó que aquests «malson» va començar abans del passat Nadal. «Aquest malson va començar molt abans de Nadal. I ja fa un mes i mig vaig enviar un missatge de què em canviava de mòbil. Doncs era per aquesta circumstància».

«És una situació tan boja, tan surrealista...si fossin coses espirituals, a mi no em fan gens de por i ja sabeu que jo no tinc por a la mort, ja ho he demostrat, però això és pitjor», assegura Fuster sense donar més detalls dels necessaris.

La vident no vol denunciar-ho a la policia

No obstant això, i en un moment donat de l’entrevista, la vident explica al citat mitjà que «això que està vivint no ho desitja a cap dona». «Això que estic passant no l'hi desitjo a cap dona. Tot va començar amb una consulta de vidència que acostumava a fer a casa meva i ja no faig perquè no em fio de qui pot entrar».

Malgrat tot, Aramis es nega a anar a la policia, ja que creu que «denunciant-ho no guanyaria res, al contrari», i afegeix: «Hi ha persones amb moltíssim poder. I a més, hi ha coses que no es poden demostrar».

«Encara que truqui l'Esperit Sant a casa, no l’obriré. I sobreviuré amb el menjar que tinc aquí, perquè quan s'acabi, no penso baixar a comprar-ne més», diu  Aramis insistint en la seva por i en com haurà de viure a partir d’ara.

Així doncs, i segons la vident catalana «l’única manera de protegir-se és mantenint-se callada i tancada a calç i cant i donant senyals de vida esporàdiques, com la que vaig fer fa uns dies i sobretot, calladeta, que estic més maca».


Comentaris

envia el comentari