Aramis Fuster: «Estic en perill de mort»

La vident catalana ha mostrat la seva ferma preocupació a les xarxes socials

Aramis Fuster és una de les personalitats catalanes més controvertides. La vident, sempre a la palestra més per les seves polèmiques accions que no per la manera de ‘tirar’ les cartes, ha tornat a ser notícia quan ha explicat que pateix perill real de morir.

«Estic en perill de mort! Ho anuncio per si em passa algo...», va sentenciar la mítica vident ahir a última hora de la nit. El cert, però, és que la frase va sorprendre a molts, i més quan va negar-se a donar més informació sobre l’inquietant succés.

Repeteix el missatge una vegada i una altra

Fuster va difondre el missatge on va poder. La vident catalana va fer-ho primer a twitter, i minuts després, va penjar-ho a facebook a la recerca de més i més repercussió.

El més cridaner de tot plegat, però, és que la mateixa Fuster no va voler anar més enllà. Tot i les preguntes dels seus seguidors sobre la declaració de la vident, aquesta va voler deixar-ho passar i, a hores d’ara, la seva situació personal és tota una incògnita.

Mofes a les xarxes i crítiques a Puigdemont

Són els dos ítems que han acompanyat la notícia. I és que molts dels seus seguidors han optat per burlar-se de la polèmica declaració de Fuster i per, d’altra banda, carregar contra aquesta per les seves reticents crítiques al procés sobiranista català i a Puigdemont.

Fuster, de fet, és una de les crítiques més efectives contra l’expresident català —li ha dedicat diversos tweets fent burla de la seva situació a l’estranger i de les seves praxis de Govern— i això li ha generat diversos enemics a les xarxes.

I en aquest sentit, han estat molts els qui han optat per burlar-se vilment del perill de mort de la mateixa Fuster.


Comentaris

envia el comentari