Aramis Fuster fa un peculiar posat d'estiu per 'Sálvame' i ensenya els pits

L'ocultista després ha volgut demanar perdó pel «grotesc» vídeo que havien fet

Imatge d'arxiu d'Aramis Fuster.
Imatge d'arxiu d'Aramis Fuster. | CatalunyaDiari.cat

Ben clar és que faci el que faci, Aramis Fuster no deixa mai indiferent ningú. La polèmica i l'escàndol la persegueixen o potser és l'inrevés. Sigui com sigui, la pitonissa ha tornat a protagonitzar un esperpèntic moment, i aquest cop davant les càmeres de 'Sálvame'.

Podria dir-se que Aramis ha fet el posat de l'estiu. La «màxima autoritat mundial en ocultisme», com ella mateixa es defineix al seu compte d'Instagram, no ha dubtat a posar-se el banyador, anar a la platja i deixar-se gravar pel programa de Telecinco fent una mica 'postureig' d'estiu.

Amb el seu cridaner banyador, la seva pamela i la seva tovallola de lleopard, l'ocultista entra decidida a l'aigua per lluir-se davant les càmeres -tot i que en un moment està a punt de caure dintre i fer un espectacle encara més gran-. La dona es va animant i vol mostrar-se tant que acaba, fins i tot, ensenyant els pits.

Fuster, sense cap mena de pudor, s'agafa la part de dalt del banyador amb les mans i, en un ràpid moviment, se l'abaixa mostrant completament els seus pits, cosa que el mateix programa censura amb unes estrelles de mar que en tapen part.

Per si amb tot això no hi hagués ja suficient, Aramis Fuster no s'avergonyeix de res i comença a parlar d'homes, i de coses més específiques també. «A mi m'agraden els homes més grans, i si pot ser, que siguin negres», confessava. Però la cosa no quedava aquí i seguia dient: «puc augmentar el penis una polzada i mitja sense necessitat de tocar».

Aramis es penedeix i demana perdó per l'espectacle

Però després de l'emissió del moment Aramis es va replantejar si allò que havia fet havia sigut agradable o no, i sembla que va acabar deduint que no, perquè a les seves xarxes socials va decidir demanar perdó als seus seguidors.

«Estic avergonyida, mai m'havia trobat amb una cosa tan grotesca, tan aliè a mi, espero que em comprengueu i que em disculpeu», deia Fuster en un vídeo d'Instagram. El mateix perdó el demanava també a Twitter on deia que esperava no perdre els seus seguidors per això, cosa que no sembla que hagi de passar, ja que molts l'animaven a través de la xarxa social.


Comentaris

envia el comentari