Aramís Fuster rebutja concursar a 'Supervivientes': «El meu gran luxe d'avui»

La vident fa temps que s'ha apartat de les càmeres i és possible que vulgui seguir així

Aramís Fuster ha decidit apartar-se un temps de les pantalles | Telecinco

Aramís Fuster és, sens dubte, una de les persones més polèmiques a televisió. La bruixa més coneguda de la pantalla ha intentat aconseguir fama i estar sempre en el debat del cor durant aquests anys. Tanmateix, sembla que ara ha canviat de parer —o així ho assegura ella. Després de diversos mesos fora dels focus, Aramís ha tornat a manifestar-se a través de les seves xarxes socials per afirmar que ha rebutjat concursar a 'Supervivientes'. «El meu gran luxe d'avui», assenyalava Fuster acompanyat la imatge.

Aramís, a més, ha afegit 'hashtags' com «grans moments», «satisfacció», «no tornaré» o «Aramís diu no». Tot i que sembla que la vident no vol tornar a aparèixer en pantalla, ha compartit un article de 'El Mundo' que apuntava que «està desaprofitada». «Tenim dret a gaudir de la seva contrastada superdotació, la seva ingovernabilitat i les seves fabulacions», defensa l'escrit, que sosté que la vident seria tot un Robinson Crusoe. No obstant això, Aramís ho té clar.

Aída Nízar també es fa a un costat

La decisió de la vident arriba poc després que Aída Nízar fes exactament el mateix, després d'una onada de peticions exigint la seva participació a 'Supervivientes'. «Mai tornaré a formar part d'un 'reality' perquè no tenen diners suficients per pagar-me. Mai tornaré. Adoreu la vostra vida!», escrivia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari