ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Aramís Fuster no té cap mena de relació amb els seus dos fills

No seran ells qui la defensaran durant la seva participació a 'Gran Hermano Vip'
Aramis Fuster a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Aramís Fuster torna a ser notícia. De fet, no ha deixat de ser-ho mai. Alguns, però, fins i tot van tenir algunes esperances quan va afirmar en directe a Telecinco que mai més trepitjaria un plató de televisió.

No fa pas massa d’això, però ara fa uns dies es confirmava la sorpresa: Aramís Fuster serà una de les participants de la nova edició de ‘Gran Hermano Vip’. I va ser amb aquest pretext que va aparèixer aquest dissabte al Deluxe, per valorar la seva propera participació en un dels programes estrella de Telecinco.

 

Aramís Fuster se sincera i explica la mala relació amb els seus fills

La bruixa catalana ja havia participat en dos realitys. I ha estat capaç de donar joc com pocs altres concursants. Costa saber on comença la ficció i on acaba la realitat. Aquest dissabte Fuster va escriure un nou capítol.

En directe, va explicar que no serien pas els seus fills qui la defensarien durant el concurs televisiu. I això va servir perquè expliqués el motiu de la nul·la relació. Qui la defensarà serà un home canari, anomenat Jaime, que va conèixer ara fa tres anys.

Just llavors, li van preguntar a Aramís el motiu pel qual no la defensaria cap dels seus dos fills: «Jo no tinc família. Ho vull aclarir: els meus fills han renegat de mi i quan passa això, la mare ha de tancar la persiana. Jo no tinc fills, no tinc néts».

 

Aramís Fuster reconeix que a vegades pensa en els seus fills, però no en els actuals, sinó quan eren petits: «penso quan els vaig parir, quan els hi donava el biberó, quan els tenia als meus braços. Sempre els tinc al meu cor. Però als meus fills grans, que es van deixar influir per algú que no vull mencionar, perquè és el diable, no els trobo a faltar».

Durant el programa es va acusar Fuster d’haver utilitzat els seus fills i aquí va pujar la tensió. La bruixa va negar haver-los tractat malament tot i que no va revelar el nom de la persona que ha fet allunyar els seus fills d’ella.