Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge amb les cares d'Arancha de Benito i la seva filla en comú amb Guti, Zayra Gutiérrez

Arancha de Benito, al límit un altre cop per la filla que té amb Guti

Arancha de Benito no vol tornar a passar per la mateixa situació

Arancha de Benito va viure un 2021 molt complicat tant per la pandèmia que ens va afectar a tots com per les polèmiques de Zayra Gutiérrez, la seva primogènita. La jove, fruit del seu matrimoni amb l'exfutbolista Guti, va estar en l'objectiu de la premsa per les seves relacions amoroses i les seves festes.

Afortunadament, tot això va passar i la madrilenya va poder respirar tranquil·la. Però ha estat per poc temps perquè la noia torna a estar en boca de tothom. Sí, perquè en un 'reality' de' Mediaset' s'ha revelat la relació que ha mantingut amb un dels concursants.

Arancha de Benito és testimoni de la polèmica

Arancha de Benito tenia la tranquil·litat que els seus fills s'havien mantingut allunyats dels mitjans fins fa poc. El fet que Zayra complís la majoria d'edat va despertar l'interès. I més quan es va veure envoltada de controvèrsia.

I és que la jove va fer una festa no permesa durant la pandèmia i en la qual no es respectaven les mesures imposades. A més, aquest esdeveniment es va mostrar a través de les xarxes socials, i per això va ser molt criticada. Fins i tot el programa 'Sálvame' va posar en coneixement de la policia les esmentades imatges.

Aquesta situació va afectar Arancha, Guti i també la noia. Tant és així que aquesta no va dubtar a disculpar-se públicament pel qual va passar: «Soc una noia de 20 anys. Potser no soc conscient de la situació que estem vivint ara mateix i l'única cosa que puc dir és perdó».

Imatge de Zayra Gutiérrez, la filla d'Arancha de Benito i l'exfutbolista José María Gutiérrez
Arancha de Benito va veure que Zayra va generar una gran polèmica per les seves festes i relacions de parella | Instagram

Però, per si no n'hi hagués prou, el seu nom va començar a sonar com a possible concursant de 'Supervivientes' i la seva vida més íntima va sortir a la llum. Això va passar perquè el seu ex-xicot, Manuel Godoy, va anar a televisió per parlar-ne i no precisament bé. De fet, la va titllar d'envejosa, de capritxosa i de maleducada.

Tanmateix, la cosa va anar a més, ja que es va començar a rumorejar que la seva parella en aquell moment, Miki, no era bona companyia. A ell se'l va acusar d'aprofitar-se'n o d'insultar-la, cosa que ella no va dubtar a desmentir públicament. Totes aquestes situacions van portar de cap als seus pares dia sí, dia també.

Arancha de Benito torna a estar preocupada

Arancha de Benito va poder comprovar que, després de tota la voràgine de situacions que van tenir Zayra Gutiérrez al punt de mira, les aigües es van calmar. I així tota la família ha pogut estar tranquil·la fins ara. Diem fins ara perquè el nom de la jove ha tornat a tenir protagonisme.

En concret, el que s'ha succeït és que se n'ha parlat al 'reality' de Mtmad 'Celebrity Game Over'. En aquest, diversos famosos, sortits de diferents programes de 'Mediaset', han de conviure i fer front comú a un 'hacker' i al terror.

En una de les darreres entregues han hagut de buscar peces d'un puzle dins una casa abandonada. Cadascun dels participants n'ha fet un i han descobert que li donaven forma a alguna persona del seu present o del seu passat. I a Alejandro Bernardos, exconcursant de 'MYHYV', se li ha posat davant el rostre de la primogènita de Guti.

Imatge d'Alejandro Bernardos, exconcursant de La última tentación
Alejandro Bernardos, exconcursant de 'MYHYV', ha parlat de la seva relació amb Zayra Gutiérrez | Instagram

Oriana ha preguntat al seu company el perquè de la imatge i ell ha acabat confessant que es coneixen. Exactament explicava: «La conec, és amigueta meva. Ens portàvem bé, però és veritat que després la xavala va sortir amb un xicot nou i em va deixar de parlar».

D'aquesta manera és com ha sortit a la llum que la primogènita d'Arancha de Benito ha estat relacionada amb una cara molt coneguda de Telecinco. I és que el noi també ha estat peça fonamental de 'La última tentación', on va acudir amb la seva xicota, Mayka. Així que ara, el més probable, és que alguns programes 'estiraran el fil' per treure a la llum més informació.