Arancha de Benito publica una carta acusant Guti de despreocupar-se dels seus fills

El futbolista no ha tardat a contestar mantenint-se al marge de qualsevol polèmica
Guti i Arancha de Benito. | Cedida

Sembla que ha esclatat la guerra entre Arancha de Benito i Guti. Amb el pas del temps, semblava que la separació entre els dos s'havia acabat bé, però resulta que no és així. Segons explica 'EsDiario', Arancha de Benito ha escrit una carta per explicar que Guti no està complint amb el seu paper com a pare:

 

«Quina mala elecció Arancha. Quanta tristesa i dolor em produeix saber que no els vol, que no s'ocupa ni preocupa. Que són un zero a l'esquerra en la seva vida. Quina pena em fa sentir que molesteu amb la vostra presència i amor incondicional. Em sembla increïble que no es morin de ganes de veure-us mai, ni necessitin saber de vosaltres. Que se cenyeixi a un conveni regulador quan la professió li ho permet, que no és cada quinze dies, és quan pot. Que hagi decidit apartar-se de la seva família i de la seva sang, perquè ja en té una nova. Que us privi del dret de compartir vida amb el vostre germà i amb ell de vacances, d'abraçades, xerrades i confidències.

És lamentable que a casa ningú li faci veure i sentir com n'és d'important un pare i l'impulsin amb egoisme pur a separar-se cada dia més d'ells. Segueixo creient en el karma. Enhorabona a tots els pares del món. Tinc molts amics que són parassos, que viuen només pels seus fills, que gaudeixen amb ells i els ajuden a ser feliços. Aquest és el veritable camí de la felicitat. Petita, demà ho solucionem. A mi sí que m'importa el teu benestar i la teva felicitat. Sé com n'és de dur per tu i per mi aquest estiu. Us estimo tant! Però hi ha rols que no es poden substituir... Com a mare, ho faig el millor que sé, en la més estricta soledat. M'equivoco i també encerto. Però visc només per vosaltres dos. Ha estat un dia difícil i trist, però vull seguir protegint els meus fills, amb la qual cosa, comparteixo el meu dolor amb la meva gent propera. Tots tenim dies dolents, avui m'ha tocat a mi».

 

Després d'aquestes paraules, on es veu realment afectada Arancha de Benito pel tracte que Guti feia als seus fills, el futbolista no ha trigat a contestar i evitar qualsevol polèmica sobre aquest tema: «No vull entrar en aquestes coses. Només dir que estimem els tres nens i ells, quan estan amb nosaltres, estan molt feliços. Som una família i vivim tranquils, allunyats de polèmiques. El temps posa a tothom al seu lloc. Vull estar al marge i només m'importa la meva dona, els meus tres fills i la meva feina. Tota la resta està fora del que vull a la meva vida. Gràcies».Comentaris

envia el comentari