Arantxa Sánchez Vicario continua sense poder treure els seus fills dels Estats Units per culpa del seu exmarit

Josep Santacana es va endur els passaports dels seus dos fills en divorciar-se

Arantxa Sánchez Vicario durante el torneo de Roland Garros este 2018
Arantxa Sánchez Vicario, a Roland Garros | CatalunyaDiari.cat

Arantxa Sánchez Vicario travessa un dels seus pitjors moments des que va partir peres amb Josep Santacana. Al fet que Santacana optés per marxar de casa després de mesos de grans desavinences i que aquest s'emportés gran part de les joies i trofeus de valor sentimental de la família, s'hi suma ara el fet que l'extennista es resisteix a viure com pot allunyada dels seus fills.

I és que Santacana va prendre els passaports d'Arantxa i Leo —els dos fills de la parella—, a Miami, als Estats Units. Quelcom que provoca, directament, que Arantxa no pugui prendre els seus fills dels EUA i, per tant, es veu impossibilitada a tornar-los a Espanya

L'extennista no pot tornar a Espanya amb els seus fills

Els passaports tenen una importància vital, ja que sense aquests l'extennista no pot retornar-los amb la seva família a Espanya. Tot i això, la inexistència d'un contracte del matrimoni en relació a la tinença dels fills, provoca que Arantxa no tingui cap opció física de prendre els nens amb ella. Així, fins a nova ordre, aquests haurien de romandre amb el seu pare a Miami. 

El nou impediment, d'altra banda, ha sortit a la llum després que es veiés a l'extennista a les grades de Roland Garros. Aquesta, de fet, convidada per l'organització del torneig de tennis francès per lliurar el trofeu a la guanyadora femenina, la romanesa Simone Helps.

El divorci amb Santacana, el pitjor sotrac d'Arantxa 

La resolució del Jutjat nombre 2 d'Esplugues de Llobregat sobre la tramitació del divorci és imminent. Josep Santacana, en aquest sentit, prefereix que els tràmits de la separació es diguin a terme a Barcelona perquè es tindria en compte l'acord prematrimonial i no hauria de pagar res pel divorci.

L'extennista, per la seva banda, espera que això no succeeixi i ja ha demanat que el divorci es tramiti a Miami


Comentaris

envia el comentari