Arantxa Sánchez Vicario sobre Josep Santacana: «Em penedeixo d'haver-li donat el control de tot el que tenia»

També lamenta haver estat tan «cega» com per distanciar-se de la seva família

Arantxa Sánchez Vicario
Imatge d'arxiu d'Arantxa Sánchez Vicario. | Cedida

El procés de divorci d'Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana està sent molt més complicat del que es podia imaginar. De fet, la mateixa tenista ha reconegut que està sent una situació «molt desagradable». 

En una entrevista a la revista 'Hola', Arantxa ha parlat de la nova relació que existeix entre ells. La tennista ha confessat que s'ha adonat que «es va equivocar». Malgrat no penedir-se d'«haver donat tot el meu amor», l'esportista sí que es va mostrar decebuda per «haver-li donat el control de tot el que tenia». En aquest sentit, va considerar que la millor decisió hauria estat «haver separat l'amor de la resta de la seva vida».

Decebuda amb Santacana

Conscient que la separació no podrà realitzar-se de manera amistosa, Arantxa Sánchez Vicario va valorar negativament les decisions preses per Santacana. Entre elles, va destacar el fet d'anar-se'n a viure amb la seva actual parella, Raquel, amb qui manté una relació des de fa més d'un any.

«Si és feliç, millor per a ell. El que no m'esperava és l'engany i la falta de respecte cap als seus fills per portar una doble vida», va criticar la tennista, considerant que no va pensar en el millor per a la seva família. No obstant això, no va voler valorar el paper que va jugar com a pare, ja que considerar que això ho haurien de fer els seus fills.

Imagen de archivo de Arantxa Sánchez Vicario y su marido Josep Santacana

Imatge d'arxiu d'Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana. | CatalunyaDiari.cat 

«És igual el que jo pensi en aquests moments», va reafirmar Arantxa, sobre la decisió, «seran els nens, quan siguin adults, els qui podran jutjar-lo». Amb aquesta reacció, mostrava la seva molèstia amb les últimes reaccions preses pel seu encara marit.

Lamenta el distanciament amb els seus

Aquest canvi en la vida d'Arantxa ha provocat que la tennista s'hagi apropat més a la seva família. De fet, la tennista també ha reconegut que es va distanciar de la seva família com a conseqüència de la seva situació sentimental, un fet que lamenta per haver estat tan «cega» com per perdre el contacte. 

«No ho veia, però ell m'incitava. Jo m'anava separant dels meus amics, de la meva família, de companys del tennis, perquè estiguéssim millor», va indicar, visiblement decebuda. No obstant això, el temps sempre dona segones oportunitats i Arantxa ha pogut reconciliar-se amb el seu entorn més pròxim.


Comentaris

envia el comentari