rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Arantxa Sánchez Vicario parla per primera vegada sobre el seu divorci: «És una situació molt desagradable»

Ha parlat en companyia del seu advocat
Primeres declaracions d'Arantxa Sánchez Vicario després del seu divorci | Telecinco

 

Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana no deixen de ser notícia com a conseqüència del seu divorci. De fet, l'extenista s'ha convertit en la protagonista de la nit de 'Sábado Deluxe' per una entrevista emesa al programa en la que participaven tant ella com el seu advocat.

 

Sí que és cert que ella va estar la major part del temps callada, sense oferir declaracions, excepte en una ocasió. Arantxa va voler deixar clara una cosa: «Com comprendran tots vostès aquesta és una situació molt desagradable per a mi, confio plenament en els meus assessors i en els tribunals». Després d'això aclaria que no parlaria més.

L'advocat Maurice Jake és qui porta el seu cas. Ell ha assegurat que no es permet a cap dels clients del seu bufet parlar sobre els casos. «Tots els meus clients segueixen les meves instruccions sobre com portar el cas. Ella pot parlar del temps, pot parlar de que això li resulta incòmode, però no del cas». 

 

L'advocat d'Arantxa Sánchez Vicario durant l'entrevista | Telecinco

 

L'advocat va explicar que Arantxa està a càrrec dels seus dos fills - Leo i Arantxa - i que els porta a l'escola i cuida amb normalitat. A més va negar que el Santacana sol·licités un examen psicològic a l'extenista: «No hi ha sol·licitud d'avaluació psicològica que jo hagi vist, no hi ha una base per sol·licitar-la, em sorprendria si decidís fer-ho», assegura.

 

Delicada situació financera d'Arantxa

«Fins a on jo sé no té actius al seu nom i no conec cap propietat que estigui al seu nom, no obstant això, no hem acabat d'investigar tots els fets», assegura l'advocat sobre l'economia de la seva clienta. Molts rumors han sorgit dient que la tenista passa per mals moments en referència als diners.

 

El lletrat, tot i això, assegura que està a l'espera que li remetin la documentació pertinent per analitzar bé el cas i que en cap cas dubta que Arantxa no pugui pagar els seus honoraris». «Tinc la sensació que hi haurà suficients actius per pagar els nostres honoraris i els de tots els treballadors», declarava.

Ha portat els divorcis més cars de Miami

«Recuperarem tots els documents sobre tots els actius i recorrerem a un dels millors mediadors de la ciutat. L'objectiu és que quan sortim d'aquesta mediació ho fem amb un acord signat (...) i el cas es tancarà com qualsevol altre cas», assegura Maurice, qui confia a poder resoldre el cas.
 

Una de les coses que més crida l'atenció de l'advocat d'Arantxa és que la tenista l'hagi escollit a ell, ja que es tracta d'un dels advocats més cars de tot Miami, cobra uns 750 dòlars l'hora. Tenint això en compte, no seria d'estranyar que la tenista disposi d'un capital que li permeti assumir aquests costos legals en els quals està incorrent amb el seu divorci.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris