La tenista Arantxa Sánchez Vicario havia assegurat que es trobava arruinada

Arantxa Sánchez Vicario i els sous milionaris que havia ocultat

La tenista no està arruïnada tal com s'havia especulat; els sous dels últims anys així ho desmenteixen

Durant els últims mesos s'ha especulat molt sobre la possible ruïna econòmica de la tenista Arantxa Sánchez Vicario arran de la separació del seu marit Josep Santacana; malgrat els rumors però, les últimes informacions sobre els diners que s'ha embutxacat la tenista els últims temps indicarien tot el contrari: el seu compte corrent gaudeix d'una bona salut econòmica.

La separació del matrimoni format per la tenista i Josep Santacana ha portat molta cua. Des que el 2018 aparegués la notícia de la seva ruptura, no han parat de sorgir entre l'exparella suposats deutes milionaris, impagaments a Hisenda, denúncies, i un llarg etcètera, fins al punt que Sánchez Vicario ha acusat al seu exmarit d’haver-la conduït a la ruïna. Res més allunyat de la realitat.

 

Els comptes que la tenista havia ocultat

Durant el judici per a la dissolució del matrimoni, la tenista va afirmar reiteradament que els comptes els controlava el seu marit. Quan es va separar d’aquest, ella guanyava 3.000 euros al mes treballant com a directora esportiva d’un col·legi, però seguia obtenint ingressos extres gràcies a les seves múltiples participacions en esdeveniments esportius i tornejos: durant el 2017 havia guanyat 5.000 dòlars per la seva participació en un torneig a Arkansas i 15.000 euros per jugar a Singapur.

 

En aquesta línia, durant el judici se li va preguntar si el 2017 havia percebut 113.000 dòlars treballant per a Sony TV, a la qual cosa ella contestava dubitativa: «Tant? (...) Santacana era el que s'encarregava d'aquests assumptes. L’import sí que el sé, però no la resta. Tampoc quan es van dipositar, perquè ell era l’únic que sabia on deixar-los».

 

Arantxa i Josep Santacana quan estaven junts
Arantxa i Josep Santacana quan estaven junts | CatalunyaDiari.cat

 

Els ingressos del 2016 també deixen palès que la tenista no estaria en la situació de precarietat que ha afirmat: Arantxa va rebre durant aquest any, 9.000 euros per la seva participació en les Llegendes de Roland Garros, 8.000 euros del US Open, 3.000 euros en publicitat, i 30.000 euros de Met Scholl. 

 

Si a tot això sumem tots els habitatges en propietat dels que disposa la tenista, queda clar que de moment, Arantxa no s’ha de preocupar per la seva subsistència ni està en cap situació límit, tal com s’havia especulat des dels mitjans.

 

També et pot interessar...