rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Ares Teixidó, molt prima, a causa de la diabetis

La presentadora lleidatana va ser diagnosticada del tipus 1 d'aquesta malaltia fa poc més d'un mes, tal com va confirmar a Instagram
Ares Teixidó està cuidant més la seva alimentació, ja que ha descobert que és diabètica | CatalunyaDiari.cat

 

En les últimes setmanes s’havia parlat molt de quin era l’estat de salut d’Ares Teixidó. Els seus seguidors es mostraven molt preocupats perquè a les fotografies que compartia a les seves xarxes socials se la podia veure bastant més prima. Finalment, fa uns dies va confirmar que l’acaben de diagnosticar una diabetis de tipus 1.

 

La presentadora va voler tancar així totes les especulacions que havien sorgit al voltant de la seva pèrdua de pes. «Ni anorèxia, ni bulímia, ni cap trastorn alimentari dels molts que m’he adjudicat, a la lleugera, a causa de la meva visible i extrema pèrdua de pes», explicava abans de confirmar la seva malaltia.

 

Tot i això, en les seves últimes publicacions se la pot veure amb una imatge molt més saludable. Ella mateixa ha compartit com està pujant de pes, hauria guanyat uns tres quilograms, gràcies a una millora en la seva dieta.

 

 

Ha confirmat fa pocs dies que pateix diabetis tipus 1

Va ser a mitjans del mes d’octubre quan els metges van detectar que Ares Teixidó era diabètica. La presentadora va fer pública la notícia en el seu compte d’Instagram l’1 de novembre, i des de llavors, ha anat compartint com és la seva nova vida.  Ha explicat com amb el control de la seva malaltia ja no es troba «tan cansada, tan irritable» i que ja no veu de manera borrosa o té dolors quan té gana. A més, l'insulina s'ha convertir en la seva nova «millor amiga»

 

Tot i una millora de la seva salut, fa uns pocs dies, coincidint amb el dia mundial de la diabetis, confirmava que la seva nova vida, com la de la resta dels diabètics, és molt dura. Relata com encara s’ha d’acostumar a «mesurar a totes hores la seva glucosa» o a com «reconèixer una hipoglucèmia». Acaba exclamant que necessita sentir-se forta i «deixar de pensar en la meva diabetis les 24 hores del dia».

 

 

Centrada en els seus programes a Telemadrid i Gol

Encara que últimament ha estat més protagonista en els mitjans per la seva vida personal, és cert que Ares Teixidó passa per un bon moment professional. Des de fa més d’un any, és una de les presentadores del concurs de Telemadrid ‘Hazlo por mil’. A més, actualment també la podem veure a ‘Los Infiltrados’, un dels programes de la cadena esportiva Gol presentat per Vador Lladó.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris