Ares Teixidó embogeix els seus seguidors amb una fotografia en roba interior

La instantània és la més suggerent després de la que va publicar Paula Echevarría, ex de David Bustamante

 

La periodista Ares Teixidó ha deixat a tots els seus seguidors sorpresos amb l'última fotografia que ha publicat a les xarxes socials. La jove, que recentment s'ha vist involucrada en una gran polèmica per la seva possible relació sentimental amb el cantant David Bustamante, ha decidit fotografiar-se en roba interior i amb un posat sensual, mostrant el seu cos a tots els seus fans.

«Mirar aquest matí el meu reflex al mirall i veure el meu interior és bé, és per fi, és gràcies 2017 i també és vesteix-te ja bonica que arribes tard», ha escrit Ares acompanyant l'explosiva imatge. D'aquesta manera, ha volgut agrair tot el positiu que ha rebut aquest any i deixar enrere els aspectes més negatius, com per exemple els amargs moments que va viure per la seva vinculació amb l'exespòs de Paula Echevarría - ella també ha posat mostrant més del compte a Instagram -.

 

Els seus fans embogeixen

Gràcies a aquesta última fotografia suggerent, Ares Teixidó ha aconseguit revolucionar les xarxes. En tan sols unes hores, milers de seguidors li han donat 'm'agrada' - de moment més de 7.200, més del que aconsegueixen la resta de les seves publicacions al seu perfil d'Instagram -. A més, molts han estat els que han parlat de la seva figura amb expressions com: «Quin cos i quin interior més bonic que tens» o «Molt bonica i sensual, continua fent en cada moment el que et demana el cos».

 

L'ex concursant catalana de 'Gran Hermano VIP' de la mateixa edició que Belén Esteban, no és la primera vegada que publica fotografies tan suggerents a les xarxes socials. La jove no dubta en mostrar el seu cos amb diverses fotografies amb ajustats vestits i, inclús, amb biquini i roba interior.

 

 

Comentaris