Ares Teixidó torna a tenir ocupat el seu cor

La presentadora catalana hauria començat una relació amb un jove de Castelldefels que treballa en el món de l'hoteleria

Imatge d'arxiu d'Ares Teixidó
Imatge d'arxiu d'Ares Teixidó | Cedida

Tot apunta que l’estiu ha servit a Ares Teixidó per passar pàgina definitivament del seu polèmic romanç amb David Bustamante, i trobar de nou l’amor de la mà d’un home desconegut per a la premsa del cor. Segons publica el portal ‘Look’, la presentadora lleidatana hauria començat una relació amb Albert Estragués, conegut com a ‘Espi’ entre els seus amics, un jove de 36 anys de Castelldefels que treballa en el món de l'hoteleria.

La parella, segons apunta el mitjà digital, tindria amics en comú, entre ells un soci del jove en el seu negoci hoteler del Grup Lancaster. Aquest company de feina, que a la vegada és un amic íntim de la presentadora, ha publicat alguna imatge al seu Instagram on se’ls pot veure a tots dos junts. El nou xicot d'Ares seria el jove que es troba a la seva dreta. 

Guarden el seu amor en secret

Les xarxes socials serien de moment l’únic lloc on la parella estaria mostrant el seu amor, encara que no de manera pública. En el seu perfil privat d’Instagram, ‘Espi’ hauria pujat una fotografia de tots dos molt somrients i feliços amb un títol molt concloent: una emoticona d’un cor. Segons ‘Look’, Ares li hauria contestat «T’estimo» i alguns dels seus amics hauria escrit «Que visqui l’amor!».  

Tot i aquestes informacions, Teixidó no ha volgut confirmar ni desmentir la seva possible relació amb el restaurador. «Estic feliç i estic bé. Estic gaudint molt de l'estiu, però no diré res més», serien les paraules que hauria dit la catalana al portal del cor que feia pública la notícia.  

Ares Teixidó i David Bustamante van sortir plegats durant una temporada
Ares Teixidó i David Bustamante van sortir plegats durant una temporada | Catalunyadiari.Cat

 

Ares ha oblidat a David Bustamante 

Encara que no hi hagi confirmació oficial, sembla que Ares Teixidó està de nou enamorada. La col·laboradora de televisió torna a ser feliç al costat d'una nova persona, després que la seva última relació, amb David Bustamante, no acabés bé. Ares va haver de suportar moltes crítiques pel seu 'affaire' amb el cantant càntabre, que en tot moment va negar que haguessin estat junt. 

Teixidó acabaria confessant a l'abril que si havien estat junts confirmant que «ho havia passat molt malament». Ara, però, ha retrobat l'amor i no sembla disposada deixar passar l'oportunitat de viure una bonica història amb 'l'Espi'.   


Comentaris

envia el comentari