Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ares Teixidó

Ares Teixidó publica la seva foto més provocativa

La lleidatana va marxar de viatge amb la seva exparella a Filipines

Ares Teixidó
Ares Teixidó publica la seva foto més provocativa | Gtres

A principis de desembre Ares Teixidó va anunciar de manera molt peculiar que començava una nova vida soltera. La lleidatana va decidir marxar de viatge a Filipines amb el que fins ara havia sigut la seva parella, Albert Estragués, per posar punt final a la seva relació.

Una notícia que va sobtar molt als seus seguidors però que ella aclaria dient que la seva relació havia sigut tan especial, que fins i tot per deixar-ho, ho volien fer d'una forma diferent. «Estem de comiat de solters. Hi ha persones que fan comiat per a casar-se i nosaltres ho fem per a separar-nos. Cuidant el final. Per què no?» explicava Ares.

La «tortura» a la seva exparella

Ara, la presentadora, ha tornat a deixar sorpresos als seus seguidors. Tirant de carret, ha volgut compartir una fotografia que li va fer la seva exparella durant el viatge, però el que més ha cridat l'atenció és com surt. Completament despullada i estirada sobre la sorra d'una platja paradisíaca a Filipines.

Ella mateixa ha explicat a la descripció que aquesta imatge li va fer el seu ex i que per a ell va ser una tortura fer-li: «Em va dir que era una tortura per ell fer-me aquesta foto. Vam riure molt. Ara penso que tant de bo totes les nostres 'tortures' haguessin sigut com aquesta. A mi ja em va tocar la loteria moltes vegades! Aquest instant, aquest viatge, va ser una d'elles».

Una bonica declaració cap a qui va ser la seva parella en una publicació que ha compartit la lleidatana a Instagram i que  ja compta amb gairebé 14.000 m'agrades i desenes de comentaris positius.

També et pot interessar...