Ares Teixidó sobre la relació amb Bustamante: «Estàvem enamoradíssims»

La catalana ha decidit sincerar-se en una entrevista, i ha reconegut haver mantingut una relació de vuit mesos amb el cantant

Ares Teixído ha assegurat que ella i David Bustamante estaven «enamoradíssims»
Ares Teixído ha assegurat que ella i David Bustamante estaven «enamoradíssims» | CatalunyaDiari.cat

La catalana Ares Teixidó ha decidit deixar de negar haver mantingut una relació sentimental amb el cantant David Bustamante, i s'ha sincerat en una entrevista concedida a la revista 'Lecturas', confessant que tot el que va revelar la publicació «era cert». Segons la presentadora, les informacions sobre la relació li van arribar a provocar un important dany personal, i fins i tot ha assegurat que estar amb el cantant li va resultar tòxic. 

Recordem que Ares Teixidó va ser fotografiada sortint del domicili del cantant el mes d'octubre del 2017, poc després que l'asturià anunciés la seva separació de Paula Echevarría. Segons la catalana, Bustamante va intentar salvar la relació fins a l'últim moment, per finalment el mes de juny tot va acabar. De fet, poc després va sortir a la llum que el cantant havia trobat una nova parella: Yana Olina, amb qui va participar a 'Bailando con las estrellas'. 

«Lluitàvem perquè no passés el que va acabar passant»

Després de sortir als mitjans la notícia que els dos estaven junts, la situació es va complicar. Ells van negar en tot moment que s'hagin vist mai d'amagat, però les proves demostraven tot el contrari. Segons Ares, tot li va resultar dur i injust alhora, tenint en compte que alguns col·laboradors de televisió es van convertir en els seus «enemics». «Mai ens vam dir adeu», ha confessat Teixidó, que ha puntualitzat que la relació va durar únicament vuit mesos. 

«Estàvem enamoradíssims, lluitàvem perquè no passés el que va acabar passant», ha assenyalat l'exconcursant de 'GH VIP'. Finalment, sobre el secretisme amb el qual els dos van intentar protegir-se, ha dit que, un cop va sortir a la llum la seva relació, tenien les seves «tècniques» per no ser enxampats. 

Diagnosticada amb diabetis

En la seva entrevista, la catalana també ha fet una inesperada confessió i és que, segons sembla, el passat 15 d'octubre els metges li van diagnosticar una diabetis de nivell 1. «No sé fins a quin punt m'afecta, però quan estic nerviosa em puja el sucre», ha relatat. 

Ares Teixidó va ser diagnosticada recentment amb diabetes
Ares Teixidó va ser diagnosticada recentment amb diabetis | TV3

 

Ares Teixidó ha indicat que encara s'està «adaptant a la insulina», i que ha arribat a «plorar molt», a negar-ho i fins i tot ha tingut un sentiment de culpabilitat. Ara bé, s'ha mostrat molt agraïda a l'equip mèdic per haver-li salvat la vida, ja que quan va decidir acudir a l'endocrinòleg estava a punt de patir «un coma diabètic». 


Comentaris

envia el comentari