L'actor Arnold Schwarzenegger, de visita a Barcelona

L’actor és l’ambaixador de la vuitena edició de la fira Arnold Classic Europe que promou un estil de vida saludable

Schwarzenegger durant el seu acte a Barcelona
Schwarzenegger durant el seu acte a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Arnold Schwarzenegger ha passat uns dies per Barcelona. L’actor de pel·lícules tan famoses com Teiminator o Predator, ha visitat la ciutat comtal com a ambaixador de la vuitena edició de l’Arnold Classic Europe, fira que duu el seu nom i que compta amb la premissa d’intentar promoure un estil de vida saludable.

Durant tot un cap de setmana, la fira multiesport l’Arnold Classic Europe, la més consolidada d’Europa, ha comptat amb la presència de grans personalitats com és Arnold Schwarzenegger o el president de l’International Federation of Bodybuilding and Fitness, el doctor Rafael Santonja.

Halterofília, l’atractiu de la fira de Schwarzenegger

Aquesta edició ha reunit 50.000 visitants, entre els quals es troben atletes de més de 50 especialitats: halterofília, diverses classes de lluita, pole dance, hoquei subaquàtic, pilates, zumba, patinatge, entre d’altres. Fins i tot els assistents han pogut accedir a diversos espectacles i competicions, com la d’halterofília o el body painting, a més de conèixer els productes de més de 150 marques nacionals i internacionals.

L’atractiu principal d’aquesta fira és l’Arnold Classic Europe Elite Proshow i Arnold Schwarzenegger, durant la seva visita, ha assegurat: «Et sents genial entrenant, és fantàstic». A més, l’actor ha volgut que quedi molt clar que no hem de quedar-nos asseguts al sofà, sinó que s’ha de fer qualsevol cosa, encara que només sigui «una mica cada dia».

Segons Schwarzenegger, el secret està en l’organització, «Tothom té 24 hores al dia. Has de decidir com vols passar la vida», i ha explicat que realment la gent s’equivoca perquè fa massa el mandra i cal fer esport per mantenir una bona salut.


Comentaris

envia el comentari