Inés Arrimadas i la seva parella, passejant amb el nadó

Inés Arrimadas mostra per primera vegada el seu fill al mig del carrer

La líder de Ciutadans està gaudint del seu permís de maternitat

Aquest divendres, Inés Arrimadas, la dirigent del partit de Ciutadans, s'ha convertit en notícia. I no ho ha estat pel seu treball polític sinó per la seva vida  privada. En concret, perquè ha estat captada pels fotògrafs passejant tranquil·lament pels carrers de Madrid al costat del seu fill. El nadó va néixer el passat 21 de maig i respon al nom d'Álex.

Tal com va indicar després de néixer el seu primer fill, es troba gaudint d'unes setmanes de permís de maternitat. I això és el que ha permès que, aprofitant el bon temps, hagi sortit a passejar amb el bebè pels carrers de Madrid compartint una imatge bonica de la família al bell mig de la ciutat.

Les imatges d'Arrimadas

En concret, els paparazzis  han captat a la política, vestida de manera informal i amb mascareta, empenyent el carret del seu nadó  per les rues madrilenyes. D'aquesta manera, tots dos gaudien de la bona climatologia i ho feien amb la millor companyia. I és que al costat d'ells anava Xavier Cima, espòs d'Inés Arrimadas i pare de l'Àlex. Aquest, que és empresari encara que en el passat també va fer carrera política, anava duent al gos que té la parella, Suiti.

D'aquesta manera, les imatges vénen a mostrar a una família  com qualsevol altra que surt a passejar per gaudir de la bellesa de Madrid. En concret, se'ls veu en una zona enjardinada de la ciutat on troben la pau i la intimitat necessària perquè el petit Àlex es trobi tranquil. Un petit que en un moment de la passejada és agafat en braços per la seva mare, que no pot evitar mirar-lo amb orgull i alegria.

Aquestes instantànies mostren la faceta més familiar i personal d'Arrimadas. No obstant això, molt aviat aquestes donaran pas a les habituals en què ella apareix al Congrés dels Diputats  com a líder de Ciutadans. I és que representa a l'anomenat 'partit taronja' després de la marxa d'Albert Rivera, que, curiosament, també s'ha convertit en pare fa poc amb Malú.